Luke Benward mananca viermi!

23 Aug 2005
Luke Benward mananca viermi!
Micutul actor in varsta de 10 ani, Luke Benward (Because of Winn-Dixie, We Were Soldiers - foto) a primit rolul principal in remake-ul la clasicul film pentru copii How to Eat Fried Worms, facut dupa cartea lui Thomas Rockwell. Filmarile au loc in prezent in Austin, Texas.
In film este vorba despre un pusti pe nume Billy (Benward) care, fara sa vrea, in prima lui zi la o noua scoala, il provoaca pe smecherul orasului. Pentru a iesi basma curata si a-si castiga respectul noilor colegi de clasa, Billy intra intr-un pariu ce-i va marca soarta la noua scoala. Trebuie sa manance zece viermi intr-o zi. In acelasi timp el trebuie sa-l convinga pe fratiorul mai mic sa nu divulge nimic parintilor, sa-si stapaneasca stomacul si sa aiba grija sa nu intre in alte probleme.
Alaturi de Benward mai joaca si Ryan Malgarini (The United States of Leland), Ty Panitz (Yours, Mine and Ours) si Philip Bolden (Are We There Yet).
How to Eat Fried Worms este a doua colaborare intre Walden Media si New Line Cinema. Vara aceasta se mai filmeaza in Florida adaptarea cartii pentru copii a lui Carl Hiaasen, Hoot.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
me pe 15 decembrie 2009 20:52
e nebun :)))) si dragutz

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells