Lily Collins, interpreta lui Juliet în Rosaline

de Cristina Grigore în 24 Feb 2012
Lily Collins, interpreta lui Juliet în Rosaline

Lily Collins, viitoarea Albă ca Zăpada din filmul lui Tarsem Singh, Mirror Mirror, este în negocieri pentru rolul protagonistei din noul film al studiourilor Fox 2000, ce a primit titlul Rosaline.

Pelicula va fi o variantă modernă a poveştii clasice de dragoste din Romeo şi Julieta, iar acţiunea, care se va petrece într-un liceu al zilelor noastre, va fi spusă prin intermediul lui Rosaline, fosta iubită a lui Romeo, care încă mai are are sentimente pentru acesta. Scenariul, imaginat de Scott Neustadter şi Michael H. Webe, are la bază volumul de debut al autoarei Rebecca Serle, When You Were Mine.

Protagonista lui True Grit, Hailee Steinfeld, a fost numită anul trecut un rol titular, însă, din cauza unor neînţelegeri cu studiourile, s-a retras din proiect. Dacă participarea lui Collins în proiect se confirmă, ea se va alătura actorilor Dave Franco, care îl va interpreta pe Romeo, şi Deborah Ann Woll, care va intra în pielea Rosalinei.

Regizorul filmului va fi Michael Sucsy, cel care s-a ocupat şi de ultima povestea de dragoste aflată acum pe marile ecrane de la noi, The Vow, în care joacă Channing Tatum şi Rachel McAdams.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 24 februarie 2012 10:08
Se anunta un urias "succes"
Crist11 pe 24 februarie 2012 14:59
vai ce dulce e fata asta.
Han_Solo pe 24 februarie 2012 16:21
Are niste sprancene cat o padure iar parca are si o urma de mustata. Poate mi se pare mie.
alex_il_fenomeno pe 26 februarie 2012 16:01
va avea un viitor prolific si de mare succes !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells