Dwayne Johnson va fi Hercule

de Cristina Grigore în 24 Feb 2012
Dwayne Johnson va fi Hercule

Cariera lui Dwayne Johnson este, în ultima vreme, pe o panta ascendentă, căci fostul luptător devenit actor are parte de multe roluri în producţii notabile ale marelui ecran. Îl vei putea vedea anul viitor în G.I. Joe: Retaliation, Pain and Gain, dar şi în The Fast and the Furious 6. La acestea se adaugă acum Hercules, un proiect al lui Brett Ratner (Tower Heist, X-Men: The Last Stand).

Potrivit Collider, filmul va fi adaptarea benzilor desenate ale lui Steve Moore, intitulate Hercules: The Thracian Wars, de scenariu ocupându-se Ryan Condal (care a lucrat şi la scenariul lui Paradise Lost, noul film al lui Alex Proyas).

Aşa cum a fost imaginată de Moore, descrierea aventurilor lui Hercule, un mercenar care şi-a întors faţa de la zei după ce familia sa a avut parte de un sfârşit tragic, şi care nu mai găseşte consolare decât în luptă, este una destul de întunecată. În The Thracian Wars, Hercule se însoţeşte cu alţi şase luptători însetaţi de sânge, întregul grup fiind angajat de Regele Traciei pentru a-i transforma oamenii în războinici de temut.

Adaptarea lui Hercule este pentru Ratner o prioritate, iar Johnson va începe filmările la această peliculă imediat ce termină lucrul la Pain and Gain, film în regia lui Michael Bay, în care joacă alături de Mark Wahlberg.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 24 februarie 2012 10:31
Il simpatizez mult caci este foarte bun si ca actor....
t0nka pe 24 februarie 2012 10:58
o sa ii puna par?
Crist11 pe 24 februarie 2012 14:57
=))
legolas05 pe 24 februarie 2012 22:19
tare asta
cristi23 pe 24 februarie 2012 11:17
pare un film si un rol pe masura sa.....dwayne a demonstrat ca se descurca in industria cinematografica si is convins ca va face un rol mare.......sa speram ca se va realiza
Crist11 pe 24 februarie 2012 14:58
Trist este ceea ce fac producatorii, cum sa-l pui pe asta Hercule ?
Yesup pe 24 februarie 2012 18:01
nuuuu, dwayne e super simpatic dar nu e potrivit pentru rolul lui hercule ca aspect
Vorador pe 24 februarie 2012 18:52
Sper sa nu fie primul Hercule chel.
legolas05 pe 24 februarie 2012 22:20
este un actor bun,dar nu cred ca este bun pt acest rol
spriamarierose18 pe 25 februarie 2012 00:58
Din pacate, vad ca noul model de frumusete caucaziana, promoveaza barbatii chei cu barba de 3 mm si daca se poate cu blana pe piept umeri si brate, fata de bruta inculta si priviri feroce. Daca i se mai fabrica digital si niste supramuschi sa fie ghiciti de sub blana...e excelent. Barbati puternici, de actiune, transpirati si primitivi. De, gusturile femeilor se schimba dupa criza... Ma gandesc ca e excitatnt pentru multe din ele sa mangaie dragastos craniul transpirat si mirositor a jivina a noilor staruri din cetatea filmului. E bine ca macar femeile incearca sa se intoarca la epoca de piatra, instinctiv, pregatindu-se pentru declinul planetar, lipsit de curent, cand vor trebui sa se refugieze in paduri si pesteri si sa ia viata de la capat, fara toalete si apa curenta, internet si tot ceea ce urmeaza dupa o pana de curent globala care in 6 luni...(de fapt in doar 3 saptamani) vor bloca toate orasele si civilizatia de acum. Cum instinctul femeilor functioneaza, inclin sa cred ca totusi sfarsitul lumii e aici !
cristixxxlog pe 21 mai 2012 09:47
Asta e unul dintre cele mai inutile si stupide comentarii pe care le-am citit vreodata... Probabil vroiai sa ne oferi o mostra de inteligenta dar, din pacate, nu prea a reusit. Curios totusi, intreb: care este modelul tau de frumusete pe care l-ai vrea promovat?
alex_il_fenomeno pe 26 februarie 2012 16:02
mi se pare o alegere excelenta ! numai bine sa auzim .
Johnny01 pe 14 mai 2012 20:36
Mie unul mi se pare foarte bun pentu acest rol......

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells