Liam Neeson stârneşte protestele iubitorilor de animale

de Cristina Grigore în 6 Feb 2012
Liam Neeson stârneşte protestele iubitorilor de animale

Ultimul film al lui Liam Neeson, The Grey, a fost luat în vizor de către PETA, cunoscuta organizaţie americană ce luptă pentru drepturile animalelor, după ce protagonistul său a afirmat că, pentru a se pregăti pentru rol, a mâncat carne de lup.

Într-un interviu de promovare a peliculei, Neeson a descris gustul cărnii de lup a fi „foarte asemănător celei de vânat”. „Însă eu sunt irlandez, sunt obişnuit cu fripturi ciudate”, a adăugat el. Revoltată de spusele actorului, PETA a emis o declaraţie prin care le solicita spectatorilor să boicoteze filmul. „Poziţia lui Neeson în ceea ce priveşte bunăvoinţa faţă de animale nu este deloc în ton cu cea a restului lumii”, a susţinut organizaţia.

Majoritatea lupilor ce apar în The Grey au fost creaţi prin intermediul CGI, însă, scrie RadarOnline, PETA a declarat că, potrivit informaţiilor pe care le deţine, carcase proaspete de lup erau de asemenea comandate pe platoul de filmare. Momentan, acuzaţiile PETA nu au fost confirmate.

Conform unor declaraţii recente ale actorului de 59 de ani, The Grey ar putea fi printre ultimele filme de acţiune în care acesta va apărea.

Vezi AICI recomandările Cinemagia cu privire la premierele lunii februarie, printre ele şi The Grey!

Taguri:  Liam Neeson, The Grey, actor

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 6 februarie 2012 12:18
Liam Neeson probabil glumea, de ce ar fi mancat carne de lup??? mi se pare absurd :) ..... ..... eu nu o sa ratez un film cu lupi doar pt ca asa zice PETA, organizatia aia s-a discreditat de mult timp.
AbrahamLincoln pe 6 februarie 2012 14:03
Da , exact asta am de gand , sa ratez un film cu Liam Neeson ca sunt astia de la PETA mari bagabonti =)))) !
Eustake pe 6 februarie 2012 15:16
tare :))
cristi23 pe 6 februarie 2012 16:22
neeson nu e om rau...si nici nu il cred in stare sa faca asa ceva,sa manance carne de lup...mi se pare o prostie...........si apropo de ideea sa de a se retrage...e foarte bun si sper sa se razgandeasca,cinematografia are nevoie de el
coco_mafya pe 6 februarie 2012 22:05
si daca....ce ar fi atat de rau,doar nu a sacrificat el cine stie cati lupi sau mai rau,doar a papat si atat,ce poate fi rau in asta?
alex_il_fenomeno pe 8 februarie 2012 18:23
PETA distruge pe oricine !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells