Chronicle şi Woman in Black înving la box-office fotbalul american

de Cristina Grigore în 6 Feb 2012
Chronicle şi Woman in Black înving la box-office fotbalul american

Cu peste 20 de milioane de dolari încasări, două dintre peliculele nou-lansate în acest week-end pe teritoriul nord-american au obţinut un record surprinzător pentru acest week-end de Super Bowl. Sunt primele titluri al căror debut a trecut de 15 milioane într-un sfârşit de săptămână dominat de finala campionatului de fotbal american.

Potrivit BoxOfficeMojo, Chronicle s-a clasat pe locul întâi în topul încasărilor, cu 22 de milioane, urmat imediat de Woman in Black, pelicula horror cu Daniel Radcliffe în rol principal (21 de milioane).

Întrecând previziunile producătorilor, Chronicle este o nouă reuşită la box-office a genului „found footage”, în care nu apar însă monştri sau fantome, drama, acţiunea, suspansul, trecând în mâna unor adolescenţi cu puteri supranaturale.

Atât Chronicle, cât şi Woman in Black au atras preponderent în sălile de cinema un public tânăr (sub 25 de ani).  În timp ce pelicula de acţiune cu elemente SF aproape şi-a dublat bugetul de producţie, horror-ul ce-l are drept protagonist pe fostul Harry Potter se poate lăuda drept filmul cu cel mai bun debut al studioului producător, CBS Films (anterior, maximul fusese atins de The Back-Up Plan, cu 12,2 milioane de dolari încasări).

Pe locul trei se află liderul săptămânii trecute, The Grey (9,5 milioane), urmat de o altă debutantă a week-end-ului, drama romantică a studiourilor Universal, Big Miracle (8,4 milioane), cu Drew Barrymore şi John Krasinski în rolurile principale.

Underworld: Awakening se află pe cinci (5,6 milioane), clasamentul fiind continuat de One for the Money (5,2 milioane), Red Tails (5 milioane), The Descendants (4,6 milioane), Man on the Ledge (4,6 milioane) şi, pe zece, de Extremely Loud & Incredibly Close (3,9 milioane de dolari).



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 6 februarie 2012 12:10
Chronicle chiar este interesant si ideea e chiar un pic originala (nu modul in care e facuta)....
legolas05 pe 6 februarie 2012 16:51
astept sa le vad si eu
Skynet.Zbenga pe 6 februarie 2012 20:15
Sa le vedem evolutia in saptamana viitoare
radu3455 pe 6 februarie 2012 20:18
sper sa fie bune amandoua
Beatryce pe 6 februarie 2012 21:38
inseamna ca sunt bune..deabia astept..:x
alex_il_fenomeno pe 8 februarie 2012 18:28
lumea prefera filmele bune !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells