La mulţi ani, Justin!

de Ştefan Dobroiu în 1 Feb 2012
La mulţi ani, Justin!

Este unul dintre cei mai celebri bărbaţi din lume şi are succes atât în topurile muzicale, cât şi în cele cinematografice. Anul trecut a avut rolul principal în SF-ul de acţiune In Time şi comedia romantică Friends with Benefits, dar Justin Timberlake nu pare să intenţioneze a se reîntoarce prea curând în studioul de înregistrări, preferând să stea în faţa camerelor de luat vederi. Află mai jos despre proiectele de cinema ale cântăreţului actor ce a împlinit ieri 31 de ani!

Când joci pentru fraţii Coen şi împarţi ecranul cu Clint Eastwood, nu prea mai ai multe de dovedit la Hollywood. Timberlake se pregăteşte în acest moment de filmările la Inside Llewyn Davis, cel mai nou proiect al lui Ethan Coen şi Joel Coen, care ar trebui să înceapă turnajul cât de curând. Starul noului film este Oscar Isaac, dar Timberlake are parte de unul dintre cele mai importante roluri din această producţie despre lumea muzicii folk americane din anii '60. Un sinopsis încă nu a fost public, dar cu siguranţă vom afla mult mai multe înainte ca Inside Llewyin Davis să debuteze la vreun festival mare de film, precum Veneţia.

Tot în toamnă vei vedea pe marile ecrane Trouble with the Curve, o dramă despre baseball în care Justin Timberlake îi face zile fripte lui Clint Eastwood. Cei doi actori vor interpreta descoperitori de talente rivali, unul cu decenii de succese în spate, celălalt foarte ambiţios şi doritor să dea lovitura. Cei doi se vor lovi nu doar pe terenul de baseball, unde au de gând să descopere următoarea mare valoare a acestui sport atât de popular în SUA, ci şi în intimitate, căci personajul lui Eastwood vrea să reînnoade legătura cu fiica sa înstrăinată (Amy Adams), fiică de care e îndrăgostit personajul lui Timberlake. Filmările ar trebui să înceapă în primăvară.

Actorul din In Time ar mai trebui să-şi încerce puterile cu comedia de acţiune în Fully Automatic, film ce ar putea apărea pe ecrane în cursul lui 2014. Nu există un regizor ataşat, iar proiectul se află acum de-abia în faza de scriere, dar Timberlake a primit oferta să joace rolul principal, cel al unui poliţist nevoit, alături de partenerul său, să facă echipă cu un fost agent Delta Force pentru a dejuca planurile unui contrabandist de arme. Fără să ştim mai multe despre proiect, pare a semăna cu Bad Boys...

Ridicăm ştacheta cu noul proiect al lui Warren Beatty, încă nedenumit. La ani de zile după ce Martin Scorsese a explorat viaţa magnatului Howard Hughes în Aviatorul, Beatty vrea să spună povestea unei relaţii avute de acesta la maturitate cu o femeie mai tânără. Mai multe nume importante sunt ataşate producţiei, printre care Annette Bening, Jack Nicholson, Owen Wilson şi Alec Baldwin.

Timberlake s-ar putea reîntoarce în lumea muzicii în 2013, când ar trebui să filmeze Spinning Gold, povestea lui Neil Bogart, fondatorul casei de discuri Casablanca Records şi descoperitorul unor talente precum Donna Summer sau formaţiile Kiss şi The Village People.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
beebee_cta pe 1 februarie 2012 12:30
Justin Timberlake a implinit 31 de ani, nu 30. Fir-ar ea sa fie de matematica! :)
constanta pe 1 februarie 2012 12:34
oricum...insistent baiatul..nu renunta la actorie.
nox13 pe 1 februarie 2012 13:10
credeam ca Justin e cantaret, nu actor.
faptul ca a jucat in cateva filme, nu-l face "actor".
vai s-amar!

Nightwolf_bv pe 1 februarie 2012 13:16
Ce mai conteaza? Important e ca ii acordam un intreg articol. Mai asteptam cu nerabdare articole articole asemanatoare cu acesti montrii sacri ai cinematografiei.
Beatryce pe 1 februarie 2012 13:43
La multi ani fericiti !
dorisandra pe 1 februarie 2012 14:43
la multi ani justine!
Crist11 pe 1 februarie 2012 14:56
Te rog eu lasa-te de meseria de actor, ca mai mult imi faci draci decat bucurii, e praf ca actor, insa una dintre cele mai bune voci.
radu3455 pe 1 februarie 2012 16:23
la multi ani!!
mihai19geniu pe 1 februarie 2012 23:58
e f bun ca actor;bv lui de la un cantaret genial la un actor talentat si muncitor si foarte,foarte carismatic
alex_il_fenomeno pe 7 februarie 2012 18:40
un actor si un cantaret fantastic !
margott pe 29 aprilie 2012 20:48
Cu actoria mai slabut, mai bine ar ramane la muzica.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells