Killer Elite: Înfruntarea îţi aduce premii de spion adevărat

de Cinemagia în 24 Oct 2011
Killer Elite: Înfruntarea îţi aduce premii de spion adevărat

Un salt în tandem, un Beretta M9 Full Metal Body, un Shotgun M3000 Full Stock sau o geacă de camuflaj! Ce părere ai de aceste premii? Fiecare din ele poate deveni al tău dacă participi la campania filmului Killer Elite: Înfruntarea, desfăşurată pe contul de Facebook al filmului.

Ce trebuie să faci?

Postează pe http://www.facebook.com/killereliteinfruntarea o poză cu biletul cumparat la Killer Elite: Înfruntarea, la orice cinematograf la care acest film rulează şi intri automat în tombola pentru premiile de elită puse la bătaie. Concursul se desfăşoară până pe 7 noiembrie.

Pentru mai multe detalii, intră aici sau pe site-ul oficial al cinematografului Hollywood Multiplex.

Bazat pe fapte reale, thrillerul Killer Elite: Înfruntarea / Killer Elite îşi poartă spectatorii într-un tur de forţă şi … praf de puşcă, pe întreg globul pământesc de la Paris în Australia, din Londra în Orientul Mijlociu.

Trăieşte experienţa unui agent de spionaj alături de Jason Statham, Clive Owen şi Robert De Niro!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Crist11 pe 24 octombrie 2011 15:55
Chit ca o sa mi se stearga postul, sau o sa patesc altceva, o zi fara retinere.
Eu am impresia ca voi cei de la cinemagia la concursurile pe care voi le faceti, aici ma refer la cele in care primesti intrebare si 3 variante de raspuns... la sfarsit cand selectati castigatori, aia sunteti chiar voi cei care conduceti acest site si care va ocupati de el, nu stiu cum decurge situatia cu premiile de la cine sunt, insa in orice premiile ajung la conturi d-abia daca au 2 zile pe joc si intrati acum 1 an, STIM CU TOTI CA POTI SA-TI FACI N CONTURI AICI. e trist, e doar o parere, daca da-ti dovada de coloana vertebrala nu-mi sterge-ti postul, ci o sa veniti cu argumente solide.

xerses pe 24 octombrie 2011 17:45
Cred ca acest film nu prea are prea multi spectatori din moment ce s-a lansat un asfel de concurs.Poate asa va creste numarul celor interesati sa vada filml.
alex_il_fenomeno pe 25 octombrie 2011 14:54
este un proiect ambitios , ce merita vazut .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells