Keira Knightley - interzisă la posturile de televiziune britanice

de Răzvan Boboc în 28 Apr 2009
Keira Knightley - interzisă la posturile de televiziune britanice

Un clip realizat în cadrul unei campanii împotriva violenţei domestice, în care apare actriţa Keira Knightley, a fost interzis în Marea Britanie, anunţă The Sun. Imaginile au fost considerate foarte şocante iar cenzorii au decis să oprească difuzarea lor.

Spotul făcea parte din campania Women’s Aid, lansată de o fundaţie caritabilă şi a fost regizat de Joe Wright, autorul peliculelor Atonement şi Pride & Prejudice.

În clip, Keira joacă rolul unei actriţe care este atacată de iubitul ei gelos. Acesta o suspectează că are o relaţie cu un partener de pe platourile de filmare. Scenele sunt foarte violente.

Filmuleţul, numit "The Cut", va fi redifuzat la posturile de televiziune britanice, numai dacă va fi tăiată scena în care Keira este aruncată la podea şi bătută.

"Am dorit să particip la realizarea acestui spot pentru Women's Aid, pentru că, deşi violenţa domestică există în fiecare componentă a societăţii, foarte rar auzim de ea", a spus Knightley.

 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Sym pe 28 aprilie 2009 18:18
sincera sa fiu, desi este socanta secventa, acest filmulet ne prezinta cruda realitate ... nu inteleg de ce ar trebui sa fie cenzurat! oare publicul - si nu neaparat cel britanic -, trebuie sa vada doar secvente din rai rupte?????!!!! atunci pt ce atata efort sa se arate ceva atat de comun in societatea in care traim, ceva care oricum va fi cenzurat?!?!?!?este inutila campania daca filmul va fi cenzurat!!!NU cenzurii!!!
eu pe 28 aprilie 2009 19:37
o iubim, iubim ce face TOT inainte ....Keira !!!1
Cristina pe 28 aprilie 2009 20:04
chestiile astea sunt adevarate multe femei patesc asa.Si cele care au copii atunci cand incepe bataia isi scot copii afara si prefera sa fie ele batute decat copii lor
Buster pe 28 aprilie 2009 20:54
Parerea mea e ca e o campanie binevenita asta impotiva violentei domestice. Si consider ca nu ar trebui interzis clipul pentru ca prezinta cruda realitate la care sunt supuse femeile nu neaparat din UK. Daca tin bine minte a fost o campanie asemanatoare si in Romania in care au aparut vedete "mutilate" si cred ca e o campanie educativa pentru sotii batausi. Apreciez curajul actritei si raman la parerea ca e o greseala interzicerea finalului clipului care e relevant. Nu cred ca musamalizand subiectul sau facandu-l mai putin violent prin clipuri se va eradica violenta domestica dar prezentand faptele in cele mai mari (si dure) detalii se trage un semnal de alarma in legatura cu subiectul, care are statutul de fenomen. Felicitari pentru clip Keirei! A dat dovada de curaj si asteptam sa vedem si alte vedete care sa participe la campanii de genul acesta! Lumea in care traim nu e asa roz pe cat vrem noi sa o vedem. Asa ca trebuie sa fim realisti la lucrurile care chiar se intampla.Sau cum spunea un antevorbitor aici publicul nu trebuie sa vada numai scene rupte din rai si idealismul intr-o relatie, pentru ca violenta chiar exista! Nu cenzurati realitatea!
Octavian Brânzei pe 29 aprilie 2009 17:05
Asta e o secventa violenta?!?!?! Hai sa fim seriosi...!!! Astia te trimit cu copilul obligatoriu la psihiatru daca cumva ai fost cu el in tara si la bunici copilul a vazut pe bunica cum taie o gaina... Mi se pare ipocrizie curata sa interzici un asemenea clip pe motiv ca e prea violent cand 2 femei mor saptamanal in urma violentelor domestice!...
teo. pe 9 mai 2009 16:21
nu mi se pare ca acest filmulet trebuie cenzurat, pt ca asta e realitatea care ne inconjoara si sunt cazuri mai grave decat atat :|
trecatoare pe 10 aprilie 2010 17:59
Nu ar trebui interzis!Acestea sunt secvente uzuale ale unor femei in viata lor.Eu i-as nenorocii pe acesti barbari.Incredibili tocmai la ei la englezi,unii dintre cei mai cei,ei care sunt si fac si dreg...rusine.
Sophia pe 8 ianuarie 2011 12:43
Filmuletul este chiar mult prea "bland", si nu arata decat o mica parte din ceea ce trebuie sa indure unele femei. Este realitatea, iar daca o ascundem nu inseamna ca nu exista. Chiar nu trebuia interzis. STOP CENZURII!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells