John Carpenter regizează şi produce Darkchylde

de Cristina Grigore în 1 Nov 2010
John Carpenter regizează şi produce Darkchylde

John Carpenter este autorul a numeroase filme de groază sau pline de tensiune, printre cele mai bine cotate fiind Assault on Precinct 13, Halloween şi The Thing. Ultimul proiect al regizorului este, conform Collider, Darkchylde, o adaptare a benzilor desenate din 1996 semnate de Randy Queen.

Filmul va urmări aventurile lui Ariel Chylde, o blândă adolescentă din sudul Americii, blestemată să se transforme pe rând în creaturile care-i populează coşmarurile repetate.

De la lansarea lor în 1996, benzile desenate Darkchylde au depăşit, în America, vânzările celor cu super-eroi ca Spider-Man, Hulk, Superman şi Batman şi, în contrast cu acestea, şi-au câştigat o mulţime de susţinători de gen feminin.

Succesul cărţii, cel mai bine vândut titlu al editurii Panini Publishing, s-a extins în numeroase linii de produse cu marca Darkchylde, incluzând „trading cards”, figurine de jucărie, skateboard-uri, îmbrăcăminte şi altele.

Filmul Darkchylde va fi produs de casele de producţie ale lui Carpenter şi Queen, Storm King Productions şi Darkchylde Ent., care deţin aceste companii alături de soţiile lor.

Carpenter mai are în pregătire un prequel la filmul său din 1982, The Thing, programat să apară în Statele Unite pe 28 aprilie 2011. Ultima sa producţie, thrillerul horror The Ward, a debutat în septembrie la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells