Squirell to the Nuts, o comedie produsă de echipa animaţiei Fantastic Mr. Fox

de Cristina Grigore în 1 Nov 2010
Squirell to the Nuts, o comedie produsă de echipa animaţiei Fantastic Mr. Fox

Comedia Squirell to the Nuts este unul dintre proiectele cu care regizorul Peter Bogdanovich încearcă o revenire pe marile ecrane. Într-un interviu acordat National Post şi preluat de The Playlist, acesta a vorbit despre planurile sale, care mai includ, pe lângă comedia menţionată, şi o adaptare a romanului lui Kurt Andersen, Turn Of The Century, la care acesta a terminat de curând scenariul.

Actor, regizor şi scenarist, Bogdanovich a fost la apogeul carierei sale ca regizor în anii ‘70, când a şi primit două nominalizări la Oscar pentru filmul The Last Picture Show (1971). După alte câteva succese, producţiile sale au s-au lovit de critici negative, astfel încât s-a orientat către filmele de televiziune, în sfera cărora a activat până de curând.

Cu Squirell To The Nuts, care va spune povestea unei dame de companie, a unui director de teatru şi a unui detectiv particular, Bogdanovich se situează în zona clasicelor comedii ale anilor ‘30-‘40 cu reminiscenţe şi în anii ‘60, cum au fost Bringing Up Baby şi Some Like It Hot, în care se împletesc neînţelegeri legate de asumarea identităţilor, complicaţii romantice, farse şi situaţii neobişnuite.
 
Comedia va fi produsă de Wes Anderson şi Naoah Bumbach, responsabili de regia şi scenariul excelentului film de animaţie, nominalizat la Oscar, Fantastic Mr. Fox.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells