Jeremy Renner, regele spărgătorilor de bănci

de Cristina Grigore în 21 Sep 2011
Jeremy Renner, regele spărgătorilor de bănci

Cum interpretarea din The Town, unde a jucat rolul unui spărgător de bănci, i-a adus o nominalizare la Oscar, Jeremy Renner s-a gândit probabil că acest teren deja explorat îi este prielnic şi a acceptat partitura centrală din The King of Heists, conform Deadline.

Personajul pe care îl va interpreta va trece de această dată la polul opus al comportamentului în societate faţă de cel din The Town, chiar şi în ceea ce priveşte inteligenţa planului de atac al jafului. 

Actorul va intra în pielea lui George Leslie, sosit în New York sub aparenţele unui gentilom extrem de manierat, dar care şi-a strâns în secret o echipă şi a furat în 1878 aproape 3 milioane de dolari în numerar şi titluri de valoare (în jur de 50 de milioane de dolari la valoare de astăzi) din clădirea de economii a Manhattan-ului.

Filmul va avea la bază cartea bazată pe fapte reale a lui J. North Conway, intitulată The Sensational Bank Robbery of 1878 That Shocked America. Un regizor al peliculei urmează  să fie anunţat, iar scenariul îi va aparţine lui Will Staples, autor al poveştii câtorva jocuri video (Call of Duy, Pursuit Force, Liar).

Renner are aliniate în program o serie de pelicule de acţiune care îl vor ţine cu siguranţă în atenţia publicului în anii următori. Spre sfârşitul anului va putea fi văzut alături de Tom Cruise în Mission Impossible – Ghost Protocol, iar în 2012 va apărea în The Avengers şi Hansel and Gretel: Witch Hunters. Este, de asemenea, cel care a preluat franciza Bourne, începând chiar în această lună filmările la The Bourne Legacy.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 21 septembrie 2011 11:10
Mie, unul, imi place tipul asta. Joaca credibil si isi interpreteaza rolurile cu profesionalism. Astia da actori tineri, nu ca la noi.....
Crist11 pe 21 septembrie 2011 14:28
Mi-a placut cum a jucat in The Town, sa vedem cu ce ne mai impresioneaza acum.
Gebeleizis pe 21 septembrie 2011 14:38
Un actor cu o ascensiune fulminanta.
xerses pe 21 septembrie 2011 16:02
Un acori bun care Isi merita locul printre actorii demni de luat in seama.
alex_il_fenomeno pe 21 septembrie 2011 16:18
sunt sigur ca va juca exceptional si in acest film !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells