Javier Bardem, rol principal în The Dark Tower

de Cristina Grigore în 27 Ian 2011
Javier Bardem, rol principal în The Dark Tower

Javier Bardem a fost ales oficial pentru a-l interpreta pe Roland Deschain în adaptarea pentru marele ecran a The Dark Tower, seria romanelor SF a lui Stephen King, anunţă Deadline.

La scurtă vreme după ce The New York Times îl anunţase pe Christian Bale drept noul candidat pe lista scurtă a actorilor preferaţi de Universal Pictures pentru cel mai râvnit rol de la Hollywood (cum au numit cei de la publicaţia newyorkeză această partitură), iată că atât Bale, cât şi Viggo Mortensen, celălalt actor propus pentru rol, ies din cursă în favoarea celui considerat „surprinza Oscarurilor de anul acesta”  (Bardem a fost nominalizat la categoria cel mai bun actor în rol principal pentru rolul din Biutiful).

Lumea fantastică din The Dark Tower va urmări deci aventurile lui Roland Deschain, ultimul membru al ordinului unor cavaleri strânşi sub denumirea Gunslingers, dar şi ultima speranţă a omenirii a cărei civilizaţie este pe punctul de a dispărea dacă acesta nu ajunge la magicul Turn Întunecat.

Regizorul Ron Howard şi scenaristul Akiva Goldsman (The Da Vinci Code, I Am Legend) au gândit adaptarea ca pe o franciză (trei filme şi două seriale TV).

Conform ultimelor informaţii, Howard este obligat contractual să regizeze doar primul film şi primul sezon al serialului de televiziune care va face legătura cu cel de-al doilea film. El ar putea astfel să refuze, dacă doreşte, regia celui de-al doilea film şi celui de-al doilea sezon – care va oferi telespectatorilor şansa de a explora întâmplările prin care trece Roland în trecut, pe când era foarte tânăr –  dar şi a ultimei părţi din trilogie destinată marelui ecran.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
sorina25 pe 27 ianuarie 2011 09:00
A facut treaba buna in Supernatural, sigur o sa fie de bine filmul, care il are ca actor :)
Abia astept sa il vad :)

sorina25 pe 27 ianuarie 2011 09:03
am gresit actor- seamana leit- :P
anyway, sper sa fie un film bun :)))

Spartacus pe 27 ianuarie 2011 10:36
Ce tampenie maxima sa bage la mijloc si un serial de televiziune... Asta arata inca o data prostia celor de la Hollywood si lacomia fara margini si minte.
legolas05 pe 27 ianuarie 2011 13:17
mie mai mult imi place cum joaca Viggo Mortensen decat Javier Bardem
diana7 pe 27 ianuarie 2011 14:20
sa vedem
Radu1711 pe 28 ianuarie 2011 00:39
o sa faca treaba buna
alex_il_fenomeno pe 28 ianuarie 2011 09:57
la ce senzatie a facut cu ultimele roluri e greu de crezut ca asta va dezamagi !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells