"Iron Man" - invincibil in box office-ul american

de Razvan Boboc în 12 Mai 2008
"Iron Man" - invincibil in box office-ul american

"Iron Man" se afla pentru a doua saptamana consecutiv in fruntea box office-ului american! Filmul a spulberat orice concurenta si a reusit sa stranga in ultimele trei zile 50,5 milioane de dolari. "Iron Man", cu Robert Downey Jr. in rolul principal, a avut in week end-ul in care a fost lansat in America, incasari de 100,8 milioane de dolari.

Una dintre cele mai asteptate premiere ale sezonului, "Speed Racer", realizat de fratii Wachowski si producatorul Joel Silver, creatorii senzationalei trilogii "The Matrix", a avut incasari sub asteptari. Se afla pe locul al doilea in clasament cu 20,2 milioane de dolari. Filmul ii reuneste in distributie pe Christina Ricci, Emile Hirsch, John Goodman si Susan Sarandon.

Pe locul al treilea se afla "What Happens in Vegas", o comedie romantica ce ii are ca protagonisti pe Cameron Diaz si Ashton Kutcher, cu incasari de 20 de milioane de dolari.

Comedia "Made of Honor", cu Patrick Dempsey in rolul principal, se afla pe locul al patrulea, cu incasari de 7,6 milioane de dolari. "Baby Mama", fost number one acum doua saptamani, se mentine in top 5, cu incasari de 5,8 milioane de dolari.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells