Investiţi în Naomi Watts!

de Ştefan Dobroiu în 8 Oct 2009
Investiţi în Naomi Watts!

Actriţa de origine australiană Naomi Watts, protagonistă în The Ring, King Kong şi Eastern Promises, s-a clasat pe primul loc într-un top al actriţelor în care ar trebui să investeşti. Topul a fost întocmit de Forbes şi cuprinde zece actriţe în funcţie de profiturile aduse de filmele acestora, anunţă Reuters.

Forbes a descoperit că actriţele care cer onorarii mari, cum ar fi Angelina Jolie, sunt mai puţin profitabile pentru studiouri decât cele cu pretenţii mai mici, de cinci milioane de dolari per film sau chiar mai puţin. Watts, în vârstă de 41 de ani, a avut încasări de 44 de dolari pentru fiecare dolar care i-a fost plătit în ultimele ei trei filme importante.

Jennifer Connelly, din Blood Diamond şi He's Just Not That Into You, s-a clasat pe locul 2, cu 41 de dolari, urmată de Rachel McAdams, cu 30 de dolari. Natalie Portman, Meryl Streep, Jennifer Aniston, Halle Berry, Cate Blanchett, Anne Hathaway şi Hilary Swank completează top ten-ul, filmele ultimelor patru încasând sume de 23 de ori mai mari decât salariile actriţelor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 23 aprilie 2010 16:09
interesanta inventia ei
jude pe 6 decembrie 2011 17:43
Naomi Watts este o actrita desavarsita, am vazut recent Mulholland Drive si recunosc ca actrita m-a cucerit...
margott pe 15 aprilie 2012 11:36
Preferata mea, e frumoasa si foarte talentata.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells