Idris Elba, zeul din Thor, va fi Nelson Mandela

de Cristina Grigore în 23 Feb 2012
Idris Elba, zeul din Thor, va fi Nelson Mandela

Într-un interviu acordat site-ului HipHollywood.com, Idris Elba şi-a confirmat participarea în pelicula ce va relata viaţa liderului African Nelson Mandela.

Chiar dacă numele actorului nu-ţi spune prea multe, este o prezenţă din ce în ce mai des întâlnită în producţiile cinematografice de la Hollywood, iar apariţia sa în Luther, serialul BBC în care joacă rolul unui genial detectiv, a fost recompensată anul acesta cu un Glob de Aur.

Filmul în care Elba va juca rolul lui Nelson Mandela va avea la bază volumul autobiografic al deţinătorului Premiului Nobel pentru Pace, intitulat Long Walk to Freedom, ce descrie primii săi ani de viaţă, transformările ulterioare, educaţia şi cei 27 de ani petrecuţi în detenţie.

Idris Elba a apărut anul trecut în Thor, în rolul lui Heimdall, gardianul Asgard-ului. De mâine, 24 februarie, îl poţi vedea pe marile ecrane în Ghost Rider: Spirit of Vengeance 3D. Printre viitoarele producţii în care va juca se numără Prometheus şi Pacific Rim, aventura SF cu extratereştri gigant a lui Guillermo del Toro.  



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 23 februarie 2012 16:02
Din moment ce a luat un Glob de aur, e clar ca munca sa nu mai poate fi trecuta cu vederea.
alex_il_fenomeno pe 24 februarie 2012 19:23
greu sa fii Nelson , dupa prestatia geniala a lui Morgan Freeman din "Invictus" .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells