Hilary Swank crede în miracole

de Răzvan Boboc în 3 Ian 2010
Hilary Swank crede în miracole

Actriţa Hilary Swank, deţinătoare a două premii Oscar, este încă uimită de succesul pe care a reuşit să îl obţină la Hollywood, scrie Femalefirst.co.uk. Înainte de a deveni cunoscută, Swank locuia într-o maşină cu mama ei până reuşeau să strângă bani pentru chirie.

"Pot spune că într-adevăr cred în miracole, mai ales după ce văd de unde am plecat şi unde am ajuns astăzi. Multe femei tinere, şi unii bărbaţi, vin la mine şi îmi spun: Eşti un exemplu pentru mine, să nu renunţ la visul meu", spune actriţa.

Swank mai susţine că este foarte important să nu uiţi de unde ai plecat şi ce ai avut la început.

Hilary Swank a obţinut două premii Oscar pentru rolurile din Boys Don't Cry şi Million Dollar Baby.

 

Tu crezi în miracole? Dacă ai trăit unul, împărtăşeşte-ni-l!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mirela pe 3 ianuarie 2010 10:23
frumos
tero pe 3 ianuarie 2010 13:19
am citit multe despre aceasta actrita intradevar este foarte incapatanata si tine mult la visurile ei si nu renunta usor , va dati seama ce puternica a fost aceasta femeie daca de a trai intro masina si era vai de ea , a ajuns o actrita cunoscuta la hollywood mia mult de atata detine si 2 premii Oscar deci va dati seama ca e o foarte buna actrita, si ce i sa intamplat ei este cu adevarat un miracol nu ajunge actrita cu 2 premii oscar orisicine deci este cu adevarat un miracol frumos , bravo ei
kristiansen pe 3 ianuarie 2010 13:28
Acesti oameni se nasc cu actoria in sange.Si eu cred in miracole.Multor oameni li se intampla astfel de intamplari"la inceput triste si la sfarsit bune".Ori cum in America se dau niste probe si vine cine vrea.Asa se gasesc talente.In Romania nu este asa.Trebuie sa te duci tu la teatru si dupa sa te bage ei in vre-o piesa celebra.
danapasku pe 3 ianuarie 2010 14:10
este intruchiparea reala a "living the american dream"; in Romania nu s-ar intampla asa ceva ever; la noi "talentul" se construieste, se MOSTENESTE, se slefuiesti prin studii multe in timp = one big fat lie! Felicitari deci celor ce pot reusi in viata, altundeva decat Romania....
christopher pe 3 ianuarie 2010 15:07
este o actrita adevarata, unul dintre putinele staruri cu personalitate... sunt convins ca a realizat multe in ciuda dificultatilor si adevaratul miracol e asta.
jroberto pe 3 ianuarie 2010 15:31
Nu e nici un miracol. Cand o sa sara de la 100m direct pe beton, mai vorbim de miracole. Intr-adevar e o actrita foarte buna, insa asta nu e un miracol.
danielopol radu pe 3 ianuarie 2010 15:34
UNA DINTRE CELA MAI BUNE ACTRITE DIN TOATA LUMEA
ini.mini.maini.mo pe 3 ianuarie 2010 15:41
@ jroberto: de ce ar face asa ceva? o actrita ca ea n'ar avea motive. nu a incercat sa se sinucida cat inca locuia intr'o masina si incearca acum cand e cunoscuta, bogata, adorata...cata minte i'ar trebui? deloc!
Burlan pe 3 ianuarie 2010 17:20
Na nana na nana ...Poftim cultura;)
veronyk20 pe 3 ianuarie 2010 20:18
bravo ei
cyucy pe 3 ianuarie 2010 21:19
imi place HILARY SWANK,este o actrita care pretuieste,intr-adevar,viata si ceea ce -i ofera aceasta.nu este una dintre acele vedete care uita de unde a plecat,odata ajunsa sus.desi a trecut prin multe greutati,Hilary a stiut sa se ridice ori de cate ori a cazut,a stiut sa se uite si la cei de jos,chiar cada ea era undeva mai sus.mi-a placut mult in serialul BEVERLY HILLS 90210,chiar daca a aparut o perioada scurta in aacest serial.
Rolul Teena i-a adus un Oscar in 2000, invingand in fata veteranelor Meryl Streep si Julianne Moore, ca o compensare onorifica la cei 75 $ cu care fusese remunerata pentru filmari.Hotarata acum sa isi continue ascensiunea, Hilary incepe sa selecteze rolurile ce i se ofera, alegandu-le pe cele interesante, care o pun in valoare. Printre mai multe aparitii alaturi de staruri consacrate, Hilary revine la prima dragoste-teatrul.
Un alt rol provocator, solicitand din punct de vedere fizic este cel din "Million Dollar Baby" pentru care se antreneaza cu Henry Roca iar in film boxeaza impotriva campioanei Lucia Rijker.
Imaginea oarecum masculina afisata in cele mai importante filme ale sale e daramata cand, in 2004, Hilary devine imaginea casei de moda Calvin Klein. Tot in acest domeniu mai colaboreaza cu Estee Lauder.
eu zic ca este o actrita care merita toata aprecierea noastra,atat ca om,cat si ca artist!!!

florentindeac pe 3 ianuarie 2010 21:43
Interesantă declaraţia ! Unul dintre ultimele ei roluri, cel din Reaping (10 semne rele), era cel al unui fost pastor care isi pierde fetita si sotul şi începe să ancheteze ceea ce unii numeau miracole, dărâmând teoriile respective ! Dacă Hilary nu credea in miracolele din film, în viaţa reală are tot dreptul să creadă, dar miracolul în cazul ei înseamnă muncă şi iar muncă. Ea a dat lovitura şi a câştigat două Oscaruri cu roluri de fete care se comportă băieţeşte, deci nişte roluri nu foarte apetisante pentru bombele sexy de la Hollywood. Probabil că Swank („fanfaronadă”, în limba engleză !) a reuşit şi pentru că nu a uitat niciodată de unde a plecat, la fel ca şi actori americani care au servit la masă sau au umplut rezervoare cu benzină cu gândul la strălucirea reflectoarelor. Dar faţă de alte vedete, ea nu a fost în atenţia ziarelor de scandal, nu a fost prinsă beată sau cu cocaina în nas, deci se poate spune că a ştiut întotdeauna care îi sunt limitele şi de unde a plecat. Şi în ciuda numelui (Fanfaronadă) şi a rolurilor cam masculine pare să fie una dintre cele mai cu bun simţ şi mai sexy vedete!
monisss pe 3 ianuarie 2010 22:16
face o treaba buna...felicitari ei si sa o tina tot asa...imi pare rau ca a trecut prin ceea ce a trecut dar Dumnezeu i-a dat putere si ambitie si a reusit sa razbata in viata...Mi-a placut foarte mult P.S. I love you
HATER pe 5 ianuarie 2010 12:33
DE LA BOSCHETAR LA SUPERSTAR ..
alinutzu24 pe 27 iunie 2010 00:07
nu datorita unui miracol a ajuns faimoasa ci datorita talentului si ambitiei ca altfel inca locuia intr o masina
Gebeleizis pe 15 iunie 2011 01:08
Una dintre actritele mele favorite!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells