Hellen Mirren, soţia lui Hitchcock într-un film biografic?

de Cristina Grigore în 9 Dec 2011
Hellen Mirren, soţia lui Hitchcock într-un film biografic?

Veterana actriţă din The Queen şi Gosford Park ar putea juca rolul soţiei unuia dintre cei mai apreciaţi cineaşti din toate timpurile în drama biografică Alfred Hitchcock and the Making of Psycho. Pentru rolul faimosului regizor este curtat Anthony Hopkins.

Potrivit The Hollywood News, actriţa britanică o va întruchipa pe Alma Reville, colaboratoarea şi partenera faimosului regizor timp de mai bine de 60 de ani. Scenariul peliculei, ce va descrie lupta lui Hitchcock de a aduce pe marile ecrane, după numeroase eforturi, a unuia dintre cele mai cunoscute thrillere din istoria cinematografiei, îi va aparţine lui John McLaughlin (co-scenaristul lui Black Swan) şi lui Stephen Rebello (autorul unei cărţi ce va sta la baza evenimentelor din film).

Proiectul se află de mai mulţi ani în faza de producţie, cei de la Paramount renunţând la el în favoarea studiourilor Fox. Regizorul ataşat acestuia este acum Sacha Gervasi (Anvil! The Story of Anvil) iar pentru rolul principal este curtat Anthony Hopkins.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
africanus pe 9 decembrie 2011 11:02
Hellen Mirren este o actrita desavarsita, cred ca i se va potrivi rolul acesta de minune.
Crist11 pe 9 decembrie 2011 14:40
Foarte bine...
alex_il_fenomeno pe 18 decembrie 2011 14:57
de fiecare data cand citesc ceva despre Hellen Mirrer , nu pot face altceva decat sa ma bucur .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells