Gina Carano va juca în Fast and Furious 6

de Cristina Grigore în 24 Apr 2012
Gina Carano va juca în Fast and Furious 6

Protagonista thriller-ului de acţiune ce a rulat recent şi pe marile noastre ecrane, Haywire, a primit un rol în The Fast and the Furious 6, scrie Heat Vision. Debutul pe marele ecran al luptătoarei MMA Gina Carano, a fost gustat din plin de criticii de film, care i-au prevăzut o carieră de succes în filmele de acţiune.

Ea a primit la scurtă vreme de la lansarea lui Haywire partitura centrală în In the Blood, thriller în care va porni într-o vendetă împotriva celor care i-au răpit soţul, însă nu înainte de a filma pentru Fast 6, unde se va afla, cel mai probabil, în rolul unui agent din Serviciul de Securitate Diplomatic aflat sub conducerea personajului interpretat de Dwayne Johnson.  

Deşi iniţial producătorii l-au dorit în film pe Jason Statham, refuzul acestuia i-a îndemnat să îi găsească rapid un înlocuitor, iar alegerea lor s-a oprit asupra lui Carano, adăugând astfel, distribuţiei, pe lângă Johnson, un alt nume cunoscut din arena luptătorilor cu suficientă carismă şi abilităţi actoriceşti pentru a atrage succesul în producţiile cinematografice.

Potrivit unor declaraţii anterioare ale lui Johnson, continuările francizei cu numerele 6 şi 7 vor fi realizate separat, în Marea Britanie şi Germania, iar filmările urmează să înceapă în curând, The Fast and the Furious 6 urmând să fie lansat pe 24 mai 2013. Regizorul filmului va fi Justin Lin (care s-a ocupat de ultimele trei părţi ale seriei), după un scenariu de Chris Morgan.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Gallagher pe 24 aprilie 2012 07:52
Fosta luptatoare MMA.
Din pacate nu a mai avut un meci din 2009, cand a incasat-o rau de tot.

spartacus pe 24 aprilie 2012 09:48
Ma bucur ca o sa joace in partea a 6-a. Imi place ca, spre deosrebire de altii, la ea nu e nevoie de trucaje sau antrenamente suplimentare pt ca stie ce are de facut si cum anume. Acest lucru da o nota de autenticitate filmelor in care va juca. Like it!
zeno.marin pe 24 aprilie 2012 12:19
Si eu ma bucur ca o sa joace in partea a 6-a (a filmului). Mai precis "jocul" ei se va desfasura pe bancheta din spate a unei masini, loc in care naturaletea actritei iuti si furioase isi va spune cuvantul...
margott pe 24 aprilie 2012 17:06
Mie mi-a placut de ea in Haywire, ca prezenta pe ecran. Sa vedem ce va face in Fast and Furious.
xerses pe 24 aprilie 2012 18:00
Daca nu ajung la numarul 10, nu au ambitie:)
titanel pe 24 aprilie 2012 18:09
Pacat ca Jason Statham a refuzat sa joace in F&F 6 dar Gina Carano pare sa fie o alegere inteleapta din partea lor. Sa vedem ce va iesi cu ea...
alex_il_fenomeno pe 15 mai 2012 17:42
sa speram ca va fi intr-un ceas bun !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells