"George choose me!"

de Ştefan Dobroiu in 8 Sep 2009
"George choose me!"

Declaraţiile de dragoste şi cererile în căsătorie nu sunt rare la Veneţia, când starurile aflate la câţiva metri scurtircuitează neuronii unora dintre persoanele prezente la conferinţele de presă. Dacă anul trecut Charlize Theron era cerută în căsătorie de un jurnalist (actriţa l-a redus la tăcere întrebându-l cât câştigă), anul acesta mâna bandajată a lui Clooney (s-a rănit prinzându-şi-o în uşa maşinii) nu l-a ferit pe actorul principal din The Men Who Stare At Goats de propuneri indecente.

Întrebat de un jurnalist dacă ar putea iubi un bărbat, Clooney a evitat cu eleganţă momentul, întorcând discuţia la filmul regizat de Grant Heslov, dar o nouă abordare a fost mult mai greu de evitat. Un jurnalist din public a cerut microfonul şi, în timp ce vorbea, şi-a dat jos sacoul, cămaşa şi pantalonii, rămânând doar în lenjeria intimă pe care scrisese cu negru George choose me! Care a fost reacţia actorului? Cea mai naturală în situaţia dată, a început să râdă şi să glumească, împreună cu regizorul Grant Heslov şi partenerul de ecran Ewan McGregor, despre aluziile cu privire la sexualitatea sa. "În curând am să-mi anunţ căsătoria cu Grant Heslov", a râs Clooney, după ce McGregor i-a refuzat cererea în căsătorie. 

Unul dintre subiectele favorite ale presei italiene de când a achiziţionat o somptuoasă vilă pe malul lacului Como, George Clooney a ajuns des pe prima pagină a ziarelor de scandal în ultima lună, din cauza relaţiei sale cu fotomodelul şi prezentatoarea TV Elisabetta Canalis, care l-a şi însoţit pe actor la Veneţia, dar şi din cauza unor declaraţii ambigue ale lui Brad Pitt. Acesta a sugerat în repetate rânduri că prietenul şi partenerul său de ecran în seria Ocean ar trebui să recunoască la un moment dat că notoriile sale aventuri cu frumuseţile lumii sunt doar de faţadă.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ramonikramo pe 9 septembrie 2009 09:08
ce romantic=))))))))))))))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells