Edward şi Bella, la premiera Lună Nouă

27 Nov 2009
Edward şi Bella, la premiera Lună Nouă

Publicul prezent la premiera de gala a filmului Saga Amurg: Luna Noua de joi, 26 noiembrie, de la CinemaPRO a fost placut impresionant de prezenta pe covorul rosu a indragitelor personaje Edward, Bella, Rosalie, Alice si Jacob.

O multime impresionanta de fani a venit sa vizioneze mult-asteptata continuare a fenomenului Amurg, la premiera de gala fanele pozandu-se alaturi de versiunea autohtona a celebrului Edward Cullen, Robert Marinescu, castigatorul Concursului National de Sosii Saga Amurg: Luna Noua.

Fericitii castigatori au fost premiati de Cornel Ilie (VUNK), vedeta tinand sa-i felicite si sa le acorde pachetul special Saga Amurg, care consta in: cartile seriei, DVD-ul Amurg si CD-ul cu coloana sonora Luna Noua, precum si obiecte promotionale Luna Noua direct de la producatorul filmului, Summit Entertainment, aduse in Romania exclusiv pentru fanii Twilight de catre distribuitorul roman, MediaPro Distribution: genti, pixuri, brelocuri, dar si postere si invitatii la film.

La eveniment, alaturi de Cornel Ilie (VUNK) au mai participat: Magda Palimariu, Majda, Piticu (Simplu), Raluca Tataru, Irina Antonie, Adina Galupa si Radu Valcan.

Click aici pentru o cronică a filmului.

Ce crezi, sosiile alese seamana cu actorii din film? Comenteaza mai jos si, daca ne place comentariul tau, iti trimitem numarul de telefon al sosiei, ca sa-l/s-o inviti la cafea... :D

Părerea ta

Spune-ţi părerea
issey pe 27 noiembrie 2009 17:01
seamana cat de cat Robert Marinescu cu Edward...
laurik93 pe 27 noiembrie 2009 17:05
a fost interesanta ideea.nu i-am vazut asa bine pe toti dar cat de cat seamana cu personajele,cel mai bine sosia lui Edward,cine stie poate daca nu mai are chef sa joace in film edward,ii ia locul sosia:))
calina pe 27 noiembrie 2009 17:27
cel mai bine seamana Robert Marinescu cu Edward Cullen, dar si ceilalti cu personajele Alice, Rosalie, Jacob, Bella....parerea mea...
Cristian pe 27 noiembrie 2009 19:00
daca astia seamana cu actorii reali.. atunci eu sunt contele dracula.. jucat de gerard butller :)
Andrei pe 27 noiembrie 2009 22:09
Cel care ar trebui sa para Edward se potriveste un pic...dar restu sunt cu totul diferiti ,adik nu au nicio legatura.
byutzaa pe 27 noiembrie 2009 22:44
tipu chiar seamana
NinaCho13 pe 27 noiembrie 2009 23:07
Bun...am fost acolo. Deci, ma scuzati ca incep o propozitie cu "DECI", pot spune ca am vazut live tot ceea ce s-a intamplat.
In primul rand, felicitariile mele pentru initiativa de a face ceva, indiferent daca a iesit bine sau nu, acum nu vreau sa fac referire la asta ci la punctul de plecare. Nu am nici ceea mai vaga idee inca, cine a venit cu ideea dar felicitari pentru ea.
In al doilea rand, daca o iau in mare, pertotal, alegerea sosiilor din toate cele care au participat a fost buna.Bravo si concurentiilor ca au avut initiativa si curajul sa participe si ca nu si-au batut joc asa cum au facut altii.
In al treilea rand, organizarea nu a fost catrastrofala ci buna! Inca o data, cu riscul de a ma repeta, felicitari.
In al patrulea rand, imi cer scuze daca nu am sa incep sa il iau pe Jacob, Edward sau pe Alice, Bella si Rosalie sa ii critic, sa ii fac cu ou si cu otet sau sa ii laud si sa ii ridic in slavi, pentru ca asta nu mi-a fost distribuit mie, ci celor ce i-au ales. Eu nu pot altceva sa fac, decat sa imi dau cu parerea, asa cum scrie si la inceputul acestui text ,"Spune-ti parerea". Parere care cred ca ati inteles ca este una de admiratie atat pentru organizatori cat si pentru participanti.
Si ca sa si raspund la intrebare: da, eu una personal cred ca sosiile alese seamana cu actorii din film. Unul mai mult, altul mai putin, dar daca ii iau pe toti si ii privesc in ansamblu, seamana ; "aduc a Rosalie, Jacob, Alice, edward si Bella".
Multumesc.

NinaCho13 pe 27 noiembrie 2009 23:13
Imi pare rau, dar am uitat sa mentionez ceva: indiferent daca mi-a placut sau nu, nu vreau sa fac comentarii rautacioase pentru ca un grup de oameni a muncit la acest eveniment si nu am de gand ca eu, sa le calc munca in picioare. Stiu cum este sa ti se intample acest lucru si pot spune ca nu este placut deloc.
Acest fapt este valabil in egala masura si pentru concurenti. Au pus suflet in ceea ce au facut si ei sunt mandrii pentru asta.
Nu le stricati bucuria si fericirea cu comentarii rautacioase pentru ca nimeni nu merita asa ceva.

Multumesc inca o data.

Kalrak pe 28 noiembrie 2009 01:50
cu sa dai frate busna la un film ca asta doamne ce diferiti suntem
DaDuq` pe 28 noiembrie 2009 02:11
kalrak filmul e misto rau ....... vrei sa ne uitam la van damme si jet Lee???? alea poti sa zici k au fost faine la timpul lor dar asta daca era atunci le intrecea p toate ;)
Patricia pe 6 decembrie 2009 20:51
Varianta romaneasca a lui Edward e mai frumoasa decat cea originala :X
Andra pe 21 ianuarie 2010 17:01
tipu chiar seamana...si cred k e cu mine in facultate:D..lucky me:)
carmen pe 24 ianuarie 2010 20:12
culmea cred ca e si cu mine in facultate...cumva in spiru?
nicole pe 5 aprilie 2010 07:56
toti actorii sunt superbi mai ales Eward si bela ! Se potrivesc de minune ! ooooooooooooooooooooooooo am uitat sa mentionez Viktoria e preferata mea pt ca e la fel de rea ca mine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stefanuca pe 26 mai 2011 17:44
Nu seamana. Fiindca el e prea slabanog si ea e prea grasa. Scz de exprimare dar nu se potrivesc in locurile lui Edward si al Belle. Imi pare rau , dar asa cred eu.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells