Dragos Bucur marturiseste cum e sa joci "Dupa ea"

1 Sep 2007
Dragos Bucur marturiseste cum e sa joci "Dupa ea"

Iata mai jos un set de intrebari prin care  aflam ce marturiseste Dragos Bucur, clasat pe locul doi printre junii-primi din filmul romanesc, conform votului publicului CineMagia despre experienta "Dupa ea".

1.Ai avut vreodata o experienta in genul celei pe care o traieste personajul tau din „Dupa ea"? Daca nu, cat de plauzibila ti se pare situatia din film? Singura asemanare intre film  si realitatea este ca acum sunt casatorit si am o fetita, pe Sofia, in rest..nimic. Poate doar ca eu si Dana ne-am indragostit la prima vedere...  Nu cred ca e important daca situatia e plauzibila sau nu, important e ca spectatorul sa creada si sa mearga cu tine pe parcursul filmului.

2.Cum l-ai descrie pe Stefan? Exista vreo asemanare intre tine si el? Stefan se va descrie singur in film, eu nu seman cu el deloc, nici macar fizic.Ha! Ne imbracam diferit, ne tundem diferit, vorbim diferit, iubim diferit...Poate asta e un motiv sa vada lumea filmul!

3.A existat vreun moment in care ti-a fost greu sa-ti intelegi personajul? Nu e chiar asa cu actoria asta! Nu trebuie sa iti intelegi personajul. De fapt fiecare actor are "bucataria lui" in care prepara ingredientele necesare in timpul filmarii...A fost destul de greu per ansamblu, dar placut. Cel  mai greu  cred ca a fost mascarea tatuajului in scenele din piscina!!!

4.Cum ai lucrat cu Cristina Ionescu? Va stiati dinainte? A fost o colaborare fructuoasa si, cred eu, de bun augur. Nu ne stiam, am fost la casting, am dat o proba, doua, trei... Nu ma vedeam in rol de tatic, imbracat la sacou si serios, iar acceptarea rolului a fost o provocare.

5.Dar cu Victor Rebengiuc? O mare  onoare. Stiu ca expresiile de genul asta "o mare onoare" sunt destul de  folosite si par  simple citate, dar in cazul de fata e adevarat. Sunt feluri si feluri de a face actorie, iar felul  lui Victor Rebengiuc este, dupa cat am putut eu sa observ, unul pe care  il vezi numai la marii actori.

 6.Anca Florea mi-a povestit ca in timpul filmarilor tu erai responsabil cu farsele. Iti mai amintesti care a fost cea mai tare si cui i-ai facut-o? Asa zice? Este foarte posibil, mai ales ca sunt renumit pentru glumele proaste pe care le fac...Din pacate nu imi amintesc nici una in mod special.

7.Care a fost cel mai greu moment in timpul filmarilor si de ce? Toata filmarea a fost destul de grea pentru ca nu prea aveam timp sa ma odihnesc. Ziua  de filmare dura 10-12 ore si  majoritatea cadrelor erau si cu mine. De  obicei la filmari mai ai cate o ora, doua de odihna timp in care se filmeaza  cu alti actori, dar la "Dupa ea" am cam filmat non-stop.

8.Care e secventa ta preferata? Este o scena la masa  cand am o cearta cu Anca. Mi s-a parut o scena  foarte importanta si  grea in acelasi timp pentru ca cearta are loc de fata cu fata noastra si totul trebuie mascat intr-o discutie banala....

9.Care crezi ca sunt atuurile filmului DUPA EA? Piata romaneasca de film este foarte imprevizibila asa ca nu se stie niciodata. In plus e o poveste contemporana care poate prinde foarte bine.

10."Dupa ea" e primul proiect la care tu si Dana ati lucrat impreuna? Daca da, aici v-ati cunoscut? De fapt e singurul proiect de genul asta la care am lucrat impreuna, pe urma am mai lucrat la altele, o casnicie, un copil... In curand o sa lansam un DVD pentru proaspetii parinti produs de firma mea si prezentat de Dana care speram sa aiba un mare succes deoarece e o premiera in Romania.

11.Cu cine din echipa te-ai inteles sau ai lucrat cel mai bine? A fost o echipa  cu care m-am inteles foarte bine si nu vreau sa omit pe cineva asa ca  am sa o amintesc doar pe doamna  Anastasia Vitanidis, responsabila cu make –up cu care am debutat in "Marfa si Banii".

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells