Două noi fotografii din Riddick

de Cristina Grigore în 28 Feb 2012
Două noi fotografii din Riddick

Starul lui Riddick, Vin Diesel, a postat online două noi fotografii de pe platourile de filmare ale producţiei SF care îl va avea din nou în postura ex-condamnatului urmărit de vânătorii de recompense.

Dacă prima fotografie este statică, în genul celor cu care actorul ne-a obişnuit deja în postările sale anterioare, ce-a de-a doua îl surprinde pe acesta în acţiune, în mijlocul unei cascadorii ce face parte probabil dintr-o scenă de luptă. În afară de mercenarii hotărâți să nu părăsească planeta pârjolită de soare pe care este abandonat, fără capul lui drept trofeu, Riddick trebuie să facă faţă şi atacurilor feroce ale extratereştrilor prădători, mai periculoşi decât orice om întâlnit vreodată.

În această nouă aventură imaginată (tot) de David Twohy (Pitch Black, Chronicles of Riddick) lui Diesel i s-au alăturat Karl Urban, care îşi reia rolul lui Vaako, comandantul Necromonger-ilor, Jordi Molla (Colombiana), în rolul unui căpitan mercenar şi Katee Sackhoff (Battlestar Galactica), ce va interpreta un vânător de recompense.

Filmul, în regia aceluiaşi David Twohy, va ajunge în cinematografe anul viitor.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Darksnakeheart pe 28 februarie 2012 16:46
În sfârșit.......Era și timpul ca seria Riddick să continuie........
alex_il_fenomeno pe 1 martie 2012 16:58
se anunta un film excelent , ca in vremurile bune .
catasmile17 pe 11 martie 2012 01:08
arata promitator !!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells