Doi „tineri adulţi” în filmul lui Charlize Theron

de Cristina Grigore în 27 Sep 2010
Doi „tineri adulţi” în filmul lui Charlize Theron

Patton Oswalt şi Patrick Wilson se vor alătura distribuţiei filmului Young Adult, cu Wilson încă în negocieri pentru rolul oferit, anunţă 24 Frames.

Filmul, creat de echipa din spatele comediei dramatice Juno (regizorul Jason Reitman şi scenarista Diablo Cody) va spune povestea unei scriitoare de romane pentru tineri (young novels), divorţată şi fără identitate, care se întoarce în oraşul natal, Minnesota, în încercarea de a reaprinde pasiunea dintre ea şi un fost iubit. Acesta este însă căsătorit, este tată şi nu vrea să audă de ea. Rolul fostului îi va reveni lui Wilson, în timp ce Oswalt va fi prietenul bun al scriitoarei, un tip supraponderal căruia nu îi e frică să spună ce gândeşte, reacţionând la comportamentul tot mai ciudat al acesteia.

În timp ce Patton Oswalt are o singură interpretare notabilă, în filmul Big Fan al lui Robert Siegel, fiind un actor văzut mai mult în seriale de televiziune şi cu o carieră notabilă drept comediant, Patrick Wilson ne este cunoscut din Watchmen, unde a intrat în pielea supereroului Nite Owl II şi din mai recentul The A-Team, unde a avut rolul Colonelului Lynch.

Filmările la Young Adult vor începe în luna noiembrie. Cu siguranţă vom vedea filmul în cursul anului viitor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Cucu pe 27 septembrie 2010 20:19
Tare
cetateanu pe 28 septembrie 2010 09:04
Ce ma intereseaza cine apare alaturi de Charlize Theron e destul ca apare ea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells