Compania Warner Bros. face un film din piese Lego

de Răzvan Boboc în 14 Aug 2009
Compania Warner Bros. face un film din piese Lego

Warner Bros. aduce pe marile ecrane celebrele piese Lego. Dan şi Kevin Hageman vor scrie scenariul comediei care va îmbina scenele de tip "live action" cu cele de animaţie, conform Variety. Cei de la Warner ţin în mare secret subiectul lungmetrajului.

Se ştie doar că va fi un film plin de aventură a cărui acţiune se va desfăşura în lumea Lego

De-a lungul vremii, mai mulţi regizori şi producători au dorit să realizeze proiecte inspirate din celebrul joc. Reprezentanţii companiei daneze care a lansat jucăriile au refuzat de fiecare dată ofertele.

Pe de altă parte, Universal Pictures şi firma Hasbro au lansat o strategie pe parcursul a şase ani care va avea ca finalitate realizarea a cel puţin şase filme bazate pe unele dintre cele mai celebre jocuri din lume. Vor fi realizate filme după Monopoly, Candy Land, Clue, Ouija, Battleship, Magic, The Gathering şi Stretch Armstrong.

Taguri:  Kevin Hageman

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alina_ct pe 14 august 2009 12:07
Ideile originale sunt riscante .Cele bazate pe produse / francize / jucarii pre-existente vor avea succes . Sunt o gramada de scriitori cu scenarii uimitoare care asteapta sa fie descoperiti dar studiourile nu cauta idei noi ci numai o metoda usoara prin care sa faca bani usor,repede si sigur .Pana la urma , Hollywood este o industrie si latura financiara ii preocupa cel mai mult.
mr. morbius pe 27 martie 2010 09:51
de acord alina-ct...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells