Catherine Zeta-Jones, afectată de boala maniaco-depresivă

de Cristina Grigore în 14 Apr 2011
Catherine Zeta-Jones, afectată de boala maniaco-depresivă

Pentru Catherine Zeta-Jones anul trecut a fost unul extrem de stresant şi şi-a pus amprenta asupra stării sale psihice, agravând-i tendinţele maniaco-depresive. În lupta cu cancerul, pe care soţul ei, Michael Douglas, a câştigat-o la începutul acestui an, Catherine a fost un aliat de nădejde, însă acum, ea a fost cea care a avut nevoie de ajutor, a relatat People.com.

Vestea dată de reprezentantul actriţei, potrivit căreia actriţa a fost internată, pentru cinci zile, într-un centru pentru tratarea bolilor psihice, a surprins pe toată lumea. Deşi nu au fost date detalii despre perioada de timp în care s-a aflat în spital, cei de la publicaţia National Enquirer au aflat că aceasta s-a internat singură pe 6 aprilie, iar tratamentul a costat nu mai puţin de 1.250 de dolari pe zi.

Boala de care suferă vedeta de 41 de ani mai poartă denumirea de tulburare bipolară şi se manifestă prin modificări bruşte de comportament, care alternează episoadele de bună dispoziţie extremă cu cele depresive. Printre actorii care suferă de această afecţiune se află şi Linda Hamilton, Mel Gibson, Russell Brand şi Ben Stiller.

Zeta-Jones a început recent filmările la Playing the Field (o dramă sportivă în care mai joacă şi Gerard Butler) şi este acum, potrivit reprezentantului său, în formă maximă şi pentru viitoarele producţii în care urmează să apară (Lay the Favorite şi biograficul Dali).



Părerea ta

Spune-ţi părerea
anaelena pe 14 aprilie 2011 19:05
imi pare rau sa aud asta, cunosc si eu despre boala aceasta, sper sa isi tina tratamentul
Radu1711 pe 14 aprilie 2011 21:44
o sa-i treaca ei pana la urma este o femeie foare puternica
nsanyi23 pe 15 aprilie 2011 11:48
Dupa prin ce a trecut cu sotul ei nu ma mir.
anna.n pe 15 aprilie 2011 12:34
sa speram ca isi va reveni..este o femeie puternica si o actrita foarte buna
alex_il_fenomeno pe 15 aprilie 2011 13:56
se pare ca pana la urma Catherine Zeta-Jones nu a scapat neafectata de cele intamplate in familie in ultima vreme ! dar este o femeie puternica , sigur va trece peste acestea fara mari probleme !
Ariel6 pe 17 aprilie 2011 15:39
Imi pare rau pentru ea, sa speram ca o sa fie mai bine curand.
crissgross pe 24 iulie 2011 12:49
A...nu stiu ce sa zic dar BIPOLARITATEA e o boala care...o ai...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells