Black Cat îl scapă pe Spider Man de The Lizard?

de Gloria Sauciuc în 11 Nov 2009
Black Cat îl scapă pe Spider Man de The Lizard?

Rachel McAdams şi Romola Garai au dat probe pentru a intra în costumul de latex negru al Feliciei Hardy, alias Black Cat în Spider Man 4, conform Mania.com.

Black Cat, detectiv şi aventurieră, este în benzile desenate Marvel fosta iubită a lui Spider Man. Ea are puterea de a arunca piaza rea asupra duşmanului.

Felicia Hardy, personaj Marvel, şi-a făcut costumul cu ocazia scoaterii din închisoare a tătălui ei, hoţ înveterat.

Black Cat se va îndrăgosti de Spider Man în acest al patrulea film al seriei şi, cine ştie, poate îl va ajuta să-l înfrângă pe The Lizard (Dylan Baker), punându-şi în practică toate cunoştinţele de arte marţiale şi abilităţile extraordinare.

Cert este că un conflict amoros se întrezăreşte deja - ce se va întâmpla cu Mary Jane Watson (Kirsten Dunst) dacă Black Cat îşi va băga coada în relaţia ei cu Peter Parker/Omul-Paianjen?

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Klara pe 11 noiembrie 2009 17:55
O mica scapare: pe actrita o cheama McAdams.
Interesant acest scenariu, chiar ar pipera povestea lui Spiderman; iar Rachel McAdams ar fi o alegere buna, mi-ar place s-o vad intr-un astfel de rol.

codau pe 11 noiembrie 2009 21:48
mama cand ma gandesc ca tocmai in 2011 o sa vad filmu asta inebunesc :((
Anonimus pe 11 noiembrie 2009 23:05
Ar putea sa ne prezinte un nou piter parker, tot Toby daca e neaparata nevoie... dar mai serios ,mai increzator in propriile puteri poate si unpic sharmant, altfel nu cred ca o situatie in care personajul lui Rachel s-ar indragostii de el ar fi plauzibila. Dar in orice caz, Piter parker ,trebuie sa mai creasca si el sa se maturizeze ... macar in spatiul dintre filme... :) Orice s-ar intampla sper sa nu mai bazaie...:P

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells