"Aventuri Urbane", vineri la ShortsUP-ul lunii mai

de Cinemagia în 26 Mai 2011
"Aventuri Urbane", vineri la ShortsUP-ul lunii mai

Vineri, 27 mai, de la ora 20.00, la Atelierul de Producţie din capitală (Splaiul Unirii 160), toate scurtmetrajele din programul ShortsUP sunt pline de aventuri. Familiare sau şocante, cu final fericit sau dramatic, filmele vorbesc, timp de două ore, despre Oraş. Acesta nu e bun sau rău, el are de toate şi oferă cu masură şi binele şi răul.

Filmul Donde está Kim Basinger (regia Edouard Deluc), cu o nominalizare Cesar în palmares, povesteşte aventurile a doi fraţi sosiţi în Buenos Aires pentru o nuntă. Cum vor face faţă provocărilor şi ispitelelor argentiniene?

Tarantyno (r. Mircea Nestor) se recomandă ca o poveste românească brutal de comică despre un tânăr “brutal” de neînsemnat.

Iar scurtmetrajul Obras (r. Hendrick Dusollier), cu 35 de premii internaţionale la activ e o călătorie poetică şi grafică dintr-un singur cadru, în 3D, despre Barcelona.

Ambianţa muzical-urbană va fi asigurată de Igu.

Atelierul de Producţie e un spatiu underground dedicat artei contemporane şi se află pe Splaiul Unirii 160 (staţia de metrou Timpuri Noi). Puteţi cumpăra bilete la eveniment, vineri seara, la pretul de 20 RON.

ShortsUP este un proiect ORICUM dedicat celor mai valoroase scurtmetraje din lume care se materializează prin proiecţii lunare de amploare şi prin emisiunea săptămânală “Filmul Scurt pe 2”, de la TVR 2.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 30 mai 2011 18:46
sa vedem cum vor arata aceste filme !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells