Arnold Schwarzenegger pregăteşte True Lies 2, dar şi un serial TV

de Cristina Grigore în 22 Mar 2011
Arnold Schwarzenegger pregăteşte True Lies 2, dar şi un serial TV

Fostul guvernator al statului California îşi pregăteşte reîntoarcerea ca actor şi are în plan atât continuarea hitului din 1994 regizat de James Cameron, True Lies, cât şi un serial TV.

Potrivit The Hollywood Reporter, veteranul actor îşi va anunţa în curând participarea la un „nou serial TV internaţional”, la care lucrează acum, detalii despre acest proiect urmând a fi dezvăluite pe 4 aprilie, în cadrul unei conferinţe de presă.

Unele zvonuri au legat această informaţie de revenirea lui Arnold în în rolul lui Harry Tasker în True Lies 2, menţionând că noua producţie TV ar putea fi inspirată din film. Unul din colegii acestuia pe platourile de filmare ale comediei de acţiune din 1994, Tom Arnold, a declarat că o continuare a acestei pelicule este în cărţi, cu James Cameron drept producător.

„Există un scenariu scris de James Cameron şi un tip pe nume Jeff Eastin, creatorul serialului TV White Collar. Este chiar grozav. Jim nu îl poate regiza. Dar poate fi producător. Avem o listă cu o mulţime de regizori buni. Întotdeauna au existat oameni interesaţi de acest proiect”, a menţionat fostul coleg de platou al lui Arnold.

Despre implicarea lui Schwarzenegger în noul film True Lies, acesta a declarat: „Tot ce pot să spun acum este că eu şi Arnold vom lucra împreună. O mulţime de oameni îi trimit scenarii acum. El le analizează cu grijă, pentru a decide pe care să le aleagă. Vrea să lucreze la ceva care să merite, dar care să fie şi distractiv. Din fericire, e o problemă ce are şi rezolvare. Putem pune ceva pe roate. Eu doar aştept. Mă ţin după el.", a mai spus Tom Arnold.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 22 martie 2011 10:18
Asta da, Arnold si Cameron la un nou sequel....aici o sa fie ceva exploziv.
Gogu pe 22 martie 2011 11:04
L-am vazut mai recent in `The Expendables` arata obosit rau, nu cred ca ii mai permite varsta sa faca un film exploziv, te uiti la film de dragul vremurilor bune dar nu pentru actiune :D pt ca Arny nu cred ca mai poate face multe :P
anaelena pe 22 martie 2011 13:37
a fost o comedie foarte reusita cred ca l-am revazut de 5 ori si tot e ok! tot ce a facut el merita vazut si sper sa il vad curand
Give Me the Goddamn page!

AbrahamLincoln pe 22 martie 2011 14:05
Gogule , dute ma si culcate . . . Ce te-a facut sa crezi ca arata obosit , betia care-ti urla in cap sau prostia fara margini pe care o posezi ?!
paul2011 pe 22 martie 2011 16:52
M-am bucurat cand a spus ca se intoarce la actorie . A zis ca la inceput face filme mai "usoare" , dar sper sa revina la Arnold pe care il stim noi in filme pline de actiune . Si mai fac o precizare ca este mai tanar decat Sylvester cu 1 an si 24 de zile . Mai are timp berechet . GO ARNOLD AND WELCOME BACK !!! :D
Vorador pe 22 martie 2011 19:15
asta e o veste buna
jude pe 22 martie 2011 23:07
am mai auzit stirea..ma bucur pt revenirea lui..
madalin pe 23 martie 2011 00:51
S-a tinut de cuvant.......he's back!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells