Angus T. Jones îşi regretă declaraţia împotriva serialui Two and a Half Men

de Cristina Grigore în 28 Nov 2012
Angus T. Jones îşi regretă declaraţia împotriva serialui Two and a Half Men

Angus T. Jones a făcut ieri o declaraţie şocantă la adresa serialului în care joacă încă de la lansarea acestuia (2003) şi care îi aduce acum 350 de mii de dolari pe episod. Potrivit site-ului E!Online, actorul de 19 ani regretă acum îndemnul „nu vă mai uitaţi la Two and a Half Men”, însoţit de motivaţia conform căreia serialul ar fi o „mizerie”, parte a influenţei negative exercitate de programele televizate asupra privitorilor.

„Chiar dacă nu pot îndrepta fiecare declaraţie greşită sau neînţelegere apărută şi nu pot acoperi tot ce s-a spus despre acest subiect, as vrea să clarific un lucru. Sunt recunoscător şi am cel mai mare respect pentru toţi oamenii minunaţi de la Two and a Half Men cu care am lucrat în aceşti zece ani şi care au devenit o extensie a familiei mele”, a spus actorul.

Declaraţia sa defăimătoare, apărută într-o secvenţă video a diviziunii adventiştilor de Ziua a Şaptea - o sectă din care face parte de scurtă vreme şi actorul - pare însă că a fost inspirată de mentorul său religios,  Christopher Hudson. „Predicatorul”, un dependent de droguri reabilitat, este cunoscut pentru documentarul „The Jay-Z Deception, în care îl acuza pe celebrul rapper că ar fi un francmason ale cărui albume celebrează ascensiunea sa în organizaţie şi legăturile sale cu Satana. Din conspiraţie mai fac parte Kayne West şi Rihanna, adaugă Hudson.

Între timp, cei de la CBS au anunţat că Jones nu va apărea în următoarele două episoade ale lui Two and a Half Men, însă, spun ei, motivul nu este legat de declaraţiile recente ale actorului. Reţeaua TV susţine că abia acum urmează să discute cu tânărul actor despre afirmaţiile sale.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rizea.alex70 pe 28 noiembrie 2012 14:55
Eu daca ma ocupam de acest serial il dadeam afara(il concediam) fara sa mai stau la nici o discutie cu el.
scandarelli pe 28 noiembrie 2012 16:34
Noroc ca nu te ocupi tu de acest serial :)
SANDA45 pe 28 noiembrie 2012 21:24
nici nu ma mai uit de cand joaca ashton
bloodthirst pe 28 noiembrie 2012 22:40
''Uite alba nu e alba'' , acum a gasit chiar si pe cine sa arunce vina...Ideologii d'ale necioplitilor americani.
alex_il_fenomeno pe 30 decembrie 2012 11:57
asta e, faptul este deja consumat. bine totusi ca nu a fost concediat si el, atunci chiar se alegea praful de serial...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells