Alex Pettyfer, stripper în noul film al lui Steven Soderbergh

de Ştefan Dobroiu în 13 Mai 2011
Alex Pettyfer, stripper în noul film al lui Steven Soderbergh

L-ai văzut în I Am Number Four şi o să-l revezi (mai amănunţit, probabil) în Magic Mike, noul film al lui Steven Soderbergh: Alex Pettyfer a primit rolul principal în această producţie inspirată de cariera de stripper a lui Channing Tatum.

Mai mult, Channing Tatum apare şi el în film, doar că interpretează rolul mentorului personajului principal, cel care îl ajută pe protagonist să facă faţă lumii dansului pentru... plăcerea altora.

Channing Tatum va fi Magic Mike, un stripper foarte popular, care îl ia sub aripa sa ocrotitoare pe nou-venitul interpretat de Pettyfer. Conform regizorului, o mare parte din situaţiile prezentate în film sunt inspirate de un an sălbatic din viaţa lui Channing Tatum: la 19 ani, viitorul actor făcea furori în cluburile de profil din Statele Unite. "E sexy, amuzant şi şocant", a descris Soderbergh pe scurt subiectul filmului.

Până când o să-l vedem pe Pettyfer arătând totul pe marele ecran, Soderbergh lansează Haywire, un film de acţiune cu Gina Carano, o campioană de arte marţiale, în rolul principal, dar şi Contagion, care reuneşte o distribuţie de excepţie: Matt Damon, Kate Winslet, Jude Law şi Marion Cotillard, toţi în luptă cu un virus ucigaş. Apoi Soderbergh începe Liberace, filmul despre popularul pianist american, cu Michael Douglas în rolul titular şi Matt Damon în cel al mai tânărului iubit al acestuia.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 13 mai 2011 14:09
Cum sa faci un film inspirat din viata lui Tatum, un actor semiobscur, care e si foarte tanar.... :))
anna.n pe 13 mai 2011 20:01
mie imi place channing tatum si sunt convinsa ca o sa fie un film destul de interesant..
coco_mafya pe 13 mai 2011 20:36
cred ca productia va fi foarte tare avand in vedere ca joca cei doi,sunt amandoi destul de buni in ceea ce fac;)
alex_il_fenomeno pe 15 mai 2011 19:50
sa vedem cum va evolua si in acest film !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells