Afiş la How to Train Your Dragon

de Ştefan Dobroiu în 29 Oct 2009
Afiş la How to Train Your Dragon

How to Train Your Dragon, noua animaţie Dreamworks, se lansează în România pe 19 martie 2010 şi iată că vă putem arăta primul afiş al acestei poveşti asemănătoare întrucâtva cu cea din Kung Fu Panda. Nu mai suntem în Valea liniştită, ci în Norvegia, pe vremea vikingilor, iar protagonistul e Hiccup (Jay Baruchel), împiedicatul şi timidul succesor al unui lider viking, Stoick the Vast (Gerard Butler). Cu un simţ al umorului cel puţin ciudat pentru membrii tribului şi interese deloc vikinge, Hiccup dă de bucluc când se împrieteneşte cu un pui de dragon rănit, pe nume Toothless, lucru cât se poate de împotriva tradiţiei semenilor săi, care vânează dragoni aşa cum strămoşii noştri vânau mistreţi!

Ca să-şi mulţumească tatăl, Hiccup va trebui să se înscrie la un curs de antrenamente pentru vânătoarea de dragoni, iar la un moment dat va fi forţat să aleagă: va fi el însuşi sau aşa cum se aşteaptă tribul să fie? În afiş poţi să vezi "coarnele" protagonistului şi mai poţi ghici aplombul cu care acesta se bagă într-o mulţime de buclucuri.

Baruchel şi Butler sunt însoţiţi pe generic de Christopher Mintz-Plasse şi Jonah Hill, amândoi vedetele comediei Superbad. Filmul se lansează pe 19 martie. Până atunci, pentru că tot suntem pe domeniul Dreamworks, vă mai spunem că studioul de producţie exclude orice posibilitate de a transforma Monştri contra extratereştri într-o franciză...

Aici poţi citi mai multe despre animaţiile anului 2010, de la mult-aşteptatul The Princess and the Frog la şi mai aşteptatele Shrek Forever After şi Toy Story 3 3D.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells