Acesta este Al Pacino!

de Gloria Sauciuc în 4 Dec 2009
Acesta este Al Pacino!

Iată primele imagini de pe platourile de filmare ale producţiei HBO You Don't Know Jack, cu Al Pacino în rolul lui Jack Kevorkian, supranumit şi Doctorul Moarte. Acesta a devenit celebru după ce a eutanasiat peste 130 de bolnavi incurabil. La cei 81 de ani ai săi continuă să lupte pentru dreptul pacienţilor în faze terminale de a fi eutanasiaţi.

În 1999, Kevorkian a stârnit o adevărată furtună în mass-media, după ce a expediat pentru a fi difuzată în emisiunea "60 minutes" o casetă video cu înregistrarea sinuciderii asistate a unui pacient.

Condamnat la închisoare pentru crimă în acelaşi an, Doctorul Moarte a fost eliberat la 1 iulie 2007 pentru bună purtare.

Regia peliculei este semnată de Barry Levinson. Scenariul, scris de Adam Mazer, este bazat în mare parte pe romanul lui Neal Nicol, "Between the Dying and the Dead: Dr. Jack Kevorkian, the Assisted Suicide Machine and the Battle to Legalize Euthanasia". Susan Sarandon, John Goodman, Danny Huston şi Brenda Vaccaro joacă în film, alături de Al Pacino.

Chiar dacă este o imagine de pe platourile de filmare, actorul arată foarte bătrân. Ce crezi - acest lucru este din cauza unui machiaj foarte bine executat sau Pacino pur şi simplu a devenit de nerecunoscut?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Codrutz pe 4 decembrie 2009 15:46
A fost imbatranit clar! :|
funk pe 4 decembrie 2009 16:11
toti suntem oameni si toti imbatranim este inevitabil insa el ramane cel mai tare actor dupa parerea mea din lumea cinematografica..seria godfather nu va fi uitata niciodata
Radu47hitman pe 4 decembrie 2009 16:34
Mdea, n-am cuvinte...
Prea mult timp nu i-am privit filmele si acum cand l-am vazut pe prima poza...

Jason Statham pe 4 decembrie 2009 17:15
machiaj cautati poze cand a iesit cu nepotul sau sa ii cumpere o bicicleta si acolo apare el si o sa vedeti adevaratul al pacino batran dar cel real...:)
Laura pe 4 decembrie 2009 17:52
Intrebarea voastra e mai degreaba retorica? Cum ar putea Al Pacino, sexy-pappa-ul atator femei tinere si coapte sa se lase prada varstei? - continui si eu retoric. Nu se poate! Hai sa fim seriosi! Vorbim de acelasi barbat care ne-a topit in Parfum de femeie si care , chiar si cum un rol negativ, ne-a parut la fel de sexi in Pact cu Diavolul. Oamenii nu se schimba. Timpul trece, intr-adevar, dar alchimia ramane. Iar domnul Pacino, este un mare maestru al ei!
guerrilla_spikes pe 4 decembrie 2009 18:02
M-am speriat initial, sincer, insa mi-am amintit imaginea lui de prin iunie - iulie 2009 si stiu ca nu arata in halul asta. In primul rand ca el se vopseste chit ca are ceva fire albe de par. Oricum groaznic! Am un atac de panica cand vad oameni ca el cum imbatranesc.
weedmaster pe 4 decembrie 2009 18:43
este doar un machiaj bine realizat
nu va speriati

Buster pe 4 decembrie 2009 19:05
Sincer Pacino a imbatranit, dar cred ca aici e vorba de machiaj! Daca ne gandim ca nu a trecut foarte mult timp de la Righteous Kills (2008) unde Pacino isi arata varsta, dar totusi nu arata nu halul asta! Cum a spus si unul din antevorbitorii mei si eu am avut un atac de panica, dar sincer, gandind logic in filmul acesta- You don't know Jack, banuiesc totusi ca actorul trebuie sa interpreteze un personaj cu mult mai in varsta decat el si de aceea tind sa cred ca e vorba doar de un make-up foarte bine realizat. Abia astept sa vad filmul pentru ca Al Pacino este un actor de 10 puncte.
tarko pe 4 decembrie 2009 19:23
ohhh for heaven's sake! toti oamenii imbatranesc, chiar si actorii! cu machiaj sau fara al pacino e batran, dar oricum nu conteaza... he is one of the best
circarul pe 4 decembrie 2009 22:53
a fost imbatranit de machiaj
dianagrigore pe 5 decembrie 2009 01:19
Make-up artistii si-au facut treaba cum trebuie, atata tot.
issey pe 5 decembrie 2009 01:30
mare om ...mare actor....impresionat caracter.....ma declar fan AL PACINO.....P.S: batran cum e tot are mai mult talent decat alti actori mai mediatizati
cora_zon pe 5 decembrie 2009 13:07
e din cauza parului...
scrawl pe 5 decembrie 2009 14:07
Tot respectul pt un actor adevarat...nu conteaza ca e trucata sau nu imaginea asta...nu cred ca asta conteaza...toti pustanii si pustoaicele tampesc cand vad o porcarie de film ca high school musical,twilight...mai si spun ca sunt cele mai bune filme...cei mai buni actori...si ce motive baga: e dragutz/frumos/musculos actoru principal...=)) daca astea sunt criteriile voastre...e clar...nu o sa mai vedem filme ca goodfellas,godfather,interview with a vampire....numai aberatii...deja vampirii ies la soare si stralucesc si sunt timizi si inapti =)) clar!
clarita pe 5 decembrie 2009 16:02
de la machiaj clar.appo Jason Statham,in pozele de la cumparaturi de care zici tu este cu fiul...este mic,dar nu este nepotul lui,ci fiul :D
cavallioty pe 5 decembrie 2009 18:28
spune clar in articol ca interpreteaza un personaj de 81 ani si voi spuneti(nu toti) ca a imbatranit,ba ca e trucata.ajung sa cred ca lumea s-a prostit de tot
o avea e aproape 70 dar nu arata in halul asta

vale_fan pe 6 decembrie 2009 10:13
Clar machiajul este de vina! Nu arata asa in realitate..Era normal sa arate mult mai imbatranit daca interpreteaza pe cineva in varsta de 81 de ani..Oricum,ramane unul dintre cei mai buni actori pe care i-a avut vreodara America
Jason Statham pe 6 decembrie 2009 12:53
da am gresit....si nu ii cumpara bicicleta ci trotineta....:)
madalina pe 31 decembrie 2009 11:20
in articolul de mai sus spune clar ca al pacino joaca un rol in care trebuie sa aiba 81 de ani este adevarat ca AL este batran dar nu conteza este un actor EXCEPTIONAL GENIAL am 15 ani si am vazut si eu porcariile alea de highschool si altele dar nimic nu se compara cu un film calitate superioara marca AL PACINO!!! eu sper sa mai traiasca mult timp pentru ca altfel hollywood-ul s-ar duce de rapa fara al pacino este extraordinar!!!
zenobia pe 22 ianuarie 2010 21:31
E un om de 70 de ani care nu s-a facut remarcat prin tineretea lui ci prin talent. Ma bucur ca la anii acestia mai poate sa ne ofere ceva din sarmul sau inconfundabil.
adi pe 14 februarie 2010 23:25
e prea bun ,tanar sau batran ne-a dat si ne da tuturor lectii
ovy pe 4 martie 2010 02:42
eu unul din cei mai buni actori ai Hollywood-ului si asa va ramane...
dianet pe 24 aprilie 2010 16:32
Nu conteaza daca e machiaj sau real.Domnul Al Pacino este genial si daca il privesti pur si simplu.Talentul lui este coplesitor. Dupa umila mea parere este cel mai bun actor de cand s-a inventat filmul. Fara el cinematografia n-ar mai fi fost ce este acum.Nimic de zis de filmele astea cu efecte speciale dar nu acolo vezi si simti talentul,emotia si trairile unui actor adevarat.Sa ne traiti MAESTRE!
funk pe 28 aprilie 2010 16:29
e imbatranit pt filmu a scos un film i don;t know jack si d aia arata asa..astia nu se documenteaza intai? o fi batran dar in film arata d 90 nu d 70
CosminHorrorMaster pe 1 mai 2011 15:29
machiat 100%

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells