Underworld: Blood Wars

(2016)

Lumea de Dincolo: Războaie Sângeroase

Poster Underworld: Blood Wars Postere Underworld: Blood Wars

Sinopsis Underworld: Blood Wars

Underworld: Blood Wars trl 3

Lumea de dincolo – Războaie sângeroase, cel mai recent film din franciza de mare succes, ne-o prezintă pe Selena, o femeie-vampir războinică (Kate Beckinsale) încercând să respingă atacurile feroce ale clanului Lycanilor şi ale facţiunii vampirilor care au trădat-o.  Ajutată doar de  David (Theo James) şi de tatăl acestuia, Thomas (Charles Dance), ea trebuie să pună capăt războiului nesfârşit dintre Lycani şi Vampiri, chiar dacă aceasta i-ar cere sacrificiul suprem.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7

Caseta tehnică

AKA

  • Underworld: Next Generation

Produs de

Lakeshore Entertainment

Tip Ecran

3D

Distribuitorul international

Sony Pictures Releasing

Distribuit in Romania de

InterComFilm Distribution

Țara

SUA

Box office Underworld: Blood Wars

Weekend premieră (28.11.2016)
  • Loc 1
  • Spectatori 45.184
  • Încasări (RON) 908.558,00
Total
  • Spectatori 121.223
  • Încasări (RON) 2.532.461,00
  • Încasări (USD) 593.631,24

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Mihai2508 pe 02 Ianuarie 2017 16:27
Din pacate destul de slab
O continuare slaba si mult sub asteptari. In momentul lansarii s-a facut multa publicitate si promovare, iar cu istoricul destul de bun al partilor precedente, te-ai fi asteptat la un film minunanat, in schimb a iesit ceva mult mai slab. Daca celelalte parti au fost destul de bune, aceasta dezamageste. E frumos ca se continua povestea, dar regia si scenele din film nu se ridica la nivelul asteptarilor. Este genul de film in care se doreste sa se transmita multe intr-un timp scurt, si da senzatia ca este facut totul pe fuga. Recomand fanilor care vor sa vada o continuare a povestii, dar sa nu se astepte la un film bun.
6 3
squall28 pe 24 Noiembrie 2016 10:08
Războaiele sângelui
Dacă distribuitorul în România vede acest mesaj sau dacă cineva le poate transmite, măcar înainte de lansarea oficială în România: titlul (şi sensul filmului - atât cât mi-am putut da seama din trailer) ar fi:"Războaiele sângelui" nu "Războaie sângeroase"... nu cred ca joaca Van Damme în filmul ăsta :)
6 3
mitso pe 13 februarie 2017 20:29
sa fim seriosi, razboaiele sangelui nu suna deloc bine. razboaiele sunt sangeroase in filmul asta, tu vorbesti doar de trailer, eu am vazut filmul cap-coada. Traducerea e potrivita. Crezi ca un singur ``tembel`` lucreaza la o traducere ?
maria_octavian_daniel pe 16 februarie 2017 08:11
Mereu fac traduceri de te doare capu.
Alinuta81 pe 05 Decembrie 2016 02:22
Foarte bun filmul. L-am văzut astazi, 4 dec. Recomand !!
4 4
tachesorin78 pe 19 decembrie 2016 12:51
Te pup , frumoaso..!!
preda_diana pe 02 Decembrie 2016 17:11
Un film care nu m-a dezamagit. Am fost incantata sa-l vad pe ecran, celelalte serii vazindu-le pe net. Regret doar ca m-am grabit si nu am apucat sa-l vad 4DX.
4 4
Denysuca77 pe 05 Decembrie 2016 18:52
L-am vazut la cinema. A fost absolut incredibil! Chiar nu am ce comenta. E foarte bun! Recomand! Va mai fi vreo parte ? Sunt foarte bune toate seriile. In special ultimele cele 2 parti care l-au inclus pe Theo James. :)) Foarte bun filmul!
4 7
xerses pe 06 Ianuarie 2017 16:28
Mi s-a parut a fi mai slab decat celelate din serie.Cam intunecat...
3 2
victor_homescu pe 18 Mai 2017 21:40
in media seriei
Filmul este unul bun,care merita urmarit,alaturi de celelalte din seria Underworld.
Un plus il constituie cadrele exterioare,peisajele,precum si luptele din munti, fiind de remarcat.
Un minus pare a fi rolul pa care trebuie sa-l interpreteze Bradley James,care,dupa remarcabilul Arthur din Camelot/serialul Merlin,este pus in postura de a mima maruntele jocuri erotice,care nu fac deloc casa buna cu consistenta personajului amintit,scenele de lupta in care este implicat,nefiind de natura a sterge aceasta impresie.
Efecte speciale reusite,o actiune cursiva,scene de lupta interesante,un joc actoricesc bun realizat de Kate Beckinsale,producatorii realizand un film care nu plictiseste.
O continuare destul de buna a seriei.Nota 7/sapte.

2 1
Ciprian_2007_tl pe 23 Aprilie 2017 20:35
Mi-a placut in mare, are si momente bune si mai putin bune ! Intradevar, in comparatie nu pot sa zic ca se ridica la nivelul primelor parti, avand in vedere ca de regula continuarile filmelor sunt din ce in ce mai slabe !
2 1
Bogdan.Alexandru pe 27 Decembrie 2016 13:12
Merita vazut
Recunosc, spre rusinea mea, ca nu am vazut si nici nu am auzit de aceasta serie. Intentionam sa merg la "Demonul", dar singurele locuri libere mai erau la filmul asta. Si probabil n-a fost intamplator...Cat despre film, foarte bun. Efectele speciale impresionante, dar ceea ce pe mine m-a atras cel mai mult au fost scenele de lupta gandite foarte bine. Imi mai ramane sa vad si celelalte 4 parti (din cate am inteles asta e partea a 5-a) si, de ce nu, sa sper si la o parte viitoare.
2 2
grzflorin pe 14 Martie 2017 23:15
Nimic nu mai e ce o fost
In primul rand vreau sa spun ca am vazut toate filmele din serie, dar acesta, m-a dezamagit putin.Nici cel de dinaintea lui nu a fost cine stie ce insa primele doua si cel de-al treilea, care s-a dorit a fii un prequel sau o introducere la cele 2 m-au uns pe suflet ca sa zic asa. Cand m-am uitat la asta nu-mi venea sa cred ce vad.. .Pai unde era super viteza vampirilor - cea mai de seama calitate a lor,unde era rezistenta ; unde era forta si rezistenta lycanilor (in unul din primele 2 filme, nu mai retin exact in care, un lycan s-a intors acas cu vreo 3 sau 4 grenade sau ce erau alea si cu vreo 4 sau 5 gloante din argint viu infipte in el ).Acum fratilor parca erau in formatie de lupta dintr-un joc shooter, cu scuturile in fata si cu kalasnikovul in mana, iar un vampir moare ca-l taie unu cu brisca la gat .Marea problema din zilele noastre ar fii legata de efectele specilale care de… citeşte
2 3
DarkCat pe 12 Februarie 2017 13:51
Super !!! Sunt o fana a seriei Underworld si nici acesta nu m-a dezamagit,astept continuarea.:)
2 3
Mitza_MvP pe 03 Ianuarie 2017 00:34
Foarte frumos filmul,scenele de lupta si efectele speciale realizate cu bun gust si ne folosite in exces,cum se intampla de obicei in alte filme de gen....
Foarte buna si alegerea lui Theo James in distributie,il vazusem si in precedentul Underworld unde jucase bine,dar cu acest film se vede ca a evoluat frumos,reusind un rol bun si in afara seriei Divergent

2 4
AndrreyWOW pe 22 Decembrie 2016 10:49
Un film extraordinar . Mi-a placut foarte mult.
2 4
andra_tudor pe 11 Ianuarie 2017 01:06
Super!
Merita vazut. Mi se pare ca e cea mai buna parte dintre toate celelalte !
2 5
mitso pe 13 Februarie 2017 20:37
Razboaie sangeroase
O continuare destul de buna, cel mai mult mi-au placut aparitiile Selenei si scenele de lupta. Lumea vampirilor si a lycanilor poate fi fascinanta pentru cei care nu au vazut filme din aceasta franciza insa si pentru cei care le-au urmarit, se mai pot delecta cu personaje noi, efecte speciale, realizare artistica ireprosabila, distributie promitatoare.
1 2

Spune-ţi părerea despre Underworld: Blood Wars

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Underworld: Blood Wars
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells