The Phantom of the Opera

(2004)

Fantoma de la Opera

Poster The Phantom of the Opera Postere The Phantom of the Opera

Sinopsis The Phantom of the Opera

Mai mult
The Phantom of the Opera Vocea lui o cheama, sustinandu-i talentul extraordinar din ungherele intunecoase ale Operei, unde corista inocenta Christine Daae (EMMY ROSSUM) si-a gasit un camin. Numai profesoara de balet, Madame Giry (MIRANDA RICHARDSON), stie ca misteriosul 'Inger al Muzicii' despre care vorbeste Christina este, de fapt, Fantoma (GERARD BUTLER), un geniu muzical desfigurat, care bantuie prin catacombele cladirii, ingrozind grupul de artisti care traiesc si lucreaza aici.

Cand diva temperamentala La Carlotta (MINNIE DRIVER) paraseste…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.2
Vezi pe Sky Showtime
3 nominalizări Oscar, 3 nominalizări Globul de Aur
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

Joel Schumacher Productions

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Warner Bros.

Distribuit in Romania de

Audio Visual Romania

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Box office The Phantom of the Opera

Weekend premieră (14.03.2005)
  • Loc 6
  • Spectatori 2.058
  • Încasări (RON) 15.907,10
Total
  • Spectatori 7.730
  • Încasări (RON) 56.634,58
  • Încasări (USD) 20.258,23

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
madutzu pe 29 Iulie 2007 10:58
pelicula''fantoma de la opera" este unul din filmele care merita vazute......cu orice pret.....am citit si cartea scrisa de gaston leroux...pot spune k este superba..iar filmul......nu cred k ar avea un grad de comparatie.....cred k mi`ar fi placut sa traiesc in acea perioada..1870....prin paris...si sa frecventez opera.......uneori....visez cu ochii deschisi.....as dori sa vad din nou filmul....
15 3
Grama Ionut Cristian pe 27 Martie 2008 12:39
Imagine exemplara. Muzica originala compusa de Webber reinregistrata cu un boost necesar. Costume si decoruri de milioane. O colectie de actori unu si unu. Emmy Rossum cu o voce inocenta dar capabila. Si atunci, care e problema? Nu e o drama faptul ca au schimbat tipul de relatie dintre Fantoma si Christine, dintr-una paterna cu accente erotice intr-una pregnant erotic-artistica. Nu e o drama nici faptul ca au cautat sa creeze un back story pentru Fantoma, completat de o serie de imagini de circ grotesc in care saracul copil-Fantomitza cu un sac in cap e batjocorit de toti si de toate. In schimb e o drama atunci cand personajul care - teoretic - ar trebui sa cante cel mai bine (adica tot ea - sau el - Fantoma), inspiratia spiritual-artistica a lui Christine, vocea bizara din catacombele Operei, etc., e Gerard Butler, un actor aratos, cu prestantza, dar incapabil din punct de vedere… citeşte
13 3
Nebunykaa pe 27 Martie 2010 21:19
suuuuuuuper :) vreau eu sa raman cu fantoma se poate?
8 3
elena.roteanu pe 28 Iunie 2010 19:00
Merita!
Un musical superb, cu niste voci impresionante. Montat foarte artistic, chiar merita vazut! Nu este un film doar pentru fete, cum spunea cineva. Este pentru oricine stie sa aprecieze un film bun si o muzica buna.
6 3
iondindeal pe 05 Aprilie 2010 23:16
nu prea
Un film mai mult pentru fete. Si pe mine m`a atras asa tare coloana sonora de era sa adorm.Parca prea mult o lungeau cu muzica, cand incepeau sa lalaie uitau sa mai si termine, in fine nu mai zic nimic ca`mi sar doamnele in cap :) , acu depinde si de gusturi,poate`s eu mai prost. Mi`a placut in schimb scenariu si cum au jucat actorii, de gagica nu mai zic, frumoasa rau.
5 16
kingdogg69 pe 2 septembrie 2010 02:31
Ce pot spune. Nickul tau ti se potriveste. Nu toti marlanii care se scarpina pe burta-i paroasa si ragaie band bere. Muzica aia are un rol foarte mare in film. La ce te asteptai de la un film care este musical? Daca alea sunt lalaieli atunci manelele pe care sunt sigur ca le asculti de dimineata pana seara ce mai sunt? Muzica aia trebuie inteleasa, tre sa fi atent la versuri, nu sa tragi un pui de somn cat timp canta aia!
Domyno pe 26 septembrie 2010 18:00
@kingdogg69 ce sa mai discutam, se pare ca iondindeal face un gest curajos si se autoproclameaza PROST, si chiar ma bucur ca a facut-o pentru a ma lipsi de un mesaj in care sa-i arat incultura. Si acum sa revenim la film, azi mi s-a facut un dor nebun sa-l revad pentru a 3-a oara si ca de obicei, Capodopeda, muzica deprinsa parca din Rai, personajele minutios conturate, iar decorul minunat. Cat despre comenatariul Dl. Ion, nu este un film pentru fete, nu am vazut vre-o avertizare de acest gen, Si cred ca tocmai de aia "lalaiau" pentru ca se numeste muzical, putin probabil ca tu sa stii ce e ala, in fine.
ramonikramo pe 18 Octombrie 2009 20:31
Fascinant, fascinant, de trei ori fascinant!!!!!!!
4 3
mimi pe 16 Februarie 2007 21:05
un film interesant, cu o coloana sonora foarte buna si cu un Gerard Butler incantator, atata timp cat a tinut masca pe fata.
3 4
istoc veronica pe 26 Noiembrie 2008 14:34
the best film i have ever seen
best actors best music
divine!
...best film!

3 5
dendera pe 26 August 2011 11:53
Un musical de exceptie
Distributie buna, muzica buna,poveste buna....ingredientele unui musical reusit, probabil cel mai bun vazut de mine. Este un pic underrated, insa este un film care merita vazut si care trebuie sa fie in palmaresul oricarui cinefil. Probabil fetele au fost mai impresionate insa filmul este pentru oricine stie sa aprecieze un film bun, indiferent daca este fata sau baiat.
2 1
NinaCho13 pe 18 Mai 2011 19:37
M-am decis greu asupra notei, pe care trebuia sa i-o acord acestui muzical, clasic imi permit sa spun.
Nu stiam ce sa punctez : muzica? Scenografia( care include si partea vestimentara ce straluceste pe tot parcursul povestii de dragoste, in fond), jocul actoriilor? Regia? Dar am decis sa privesc intregul ansamblu, care imbraca intr-un mod bun, din punct de vedere calitativ, toate partiile componente ale acestuia.
Muzica? Exceptionala!
Scenografia? Superba.
Ei? Buni, foarte buni.
Per total, este un muzical placut, interesant as putea spune, dar pe care, in mod clar nu sunt dornica sa il mai vad si pentru a doua oara. Sau... poate cine stie?

2 1
gdidu ana pe 09 Martie 2008 16:17
super tare filmu,minunat,exceptional!
2 3
diana7 pe 19 August 2012 14:11
The Phantom of the Opera
The Phantom of the Opera este un film superb si chiar merita vazut
1 1
xerses pe 12 Septembrie 2011 18:21
EXCELENTA
Un film excelent.Sunt putine cuvintele de a descrie starea pe care am simtit-o pe tot parcursul filmului si mult timp dupa vizionarea lui.
1 1
Anonim pe 20 Februarie 2008 18:44
Un film super tare care merita vazut. Eu ii acord nota 10 de si merita 11.Faina ii si muzica filmului. Mi-am inregistrat o parte din ea p tel. Ii super beton filmu.
1 2
Anca M. pe 27 Noiembrie 2007 23:04
pe mine m-a "prins" filmul! Doar ce l-am vazut acum pe TVR( prima parte)si m-a impresionat totul!
vazusem mai demult, copil fiind alta varianta, dara uitasem subiectul.., e superba si fascinanta povestea! Mister, drame, iubiri, pasiuni ..reteta sigura a unui film de succes! Mai multe va zic cand vad si partea a doua...

1 2

Spune-ţi părerea despre The Phantom of the Opera

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Phantom of the Opera
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells