The Lodger

(2009)

Chiriașul

Poster The Lodger Postere The Lodger

Sinopsis The Lodger

Un cuplu inchiriaza o camera unui tanar misterios, care ar putea fi vinovat de o serie de crime oribile care s-au petrecut in ultimul timp in cartier. Inspirat din aceeasi carte ca The Lodger din 1927 in regia lui Alfred Hitchcock.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7
Alfred Molina Alfred Molina Chandler Manning Hope Davis Hope Davis Ellen Simon Baker Simon Baker Malcolm
Shane West Shane West Street Wilkenson Rachael Leigh Cook Rachael Leigh Cook Amanda Donal Logue Donal Logue Bunting
Philip Baker Hall Philip Baker Hall Capitanul Smith Mel Harris Mel Harris Margaret Rebecca Pidgeon Rebecca Pidgeon Dr. Jessica Westmin
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Merchant Pacific Corporation

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Sony Pictures Entertainment (SPE)

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Forry pe 18 Iunie 2011 21:59
CHIRIASUL
Faceti ceva!. Am vrut sa caut filmul si nu l.am gasit pt ca am cautat "chiriasul", asa se numeste nu "chriasul". CineMagia, fa ceva!!!...
4 3
demenThor pe 11 ianuarie 2012 15:12
1. Cand corectezi pe cineva, trebuie sa ai pretentia ca tu sa scrii corect. Te bate tare romana. 4 stai jos. 2. Atata lucru nu te duce devla? Ca s-ar putea sa fie "Chiriasul"? Nu-ti suna urat "Chriasul"?
liviuneagu pe 7 decembrie 2012 02:30
Limba româna plânge... pentru analfabeţi rău-voitori ca şi voi! Păcat de profesorii care au vrut să vă îndrume... S-a lipit de voi Limba română, ca şi Internetul de cuibul ciorilor maneliste!!!
c3z4r pe 21 Martie 2009 18:03
O ceva!?!
Un film si atat despre crime ucigasi in serie si readucerea in actualitate a crimelor lui Jack Spintecatorul.Personaje ciudate care traiesc in lumea lor,personaje misterioase care nu au o ocupatie ci pur si simplu sunt percepute confudandu-se cu pasiunile lor si anume aceea de a ucide si politisti bulversati nu foarte priceputi lipsiti de intuitie cam asa s-ar traduce acest film.M-a captivat dar cam degeaba pentru ca finalul lasa mult de dorit ba mai mult trebui sa iti folosesti un pic imaginatia ca sa il intelegi.Si sincer trebui sa recunosc nu sunt adeptul acestor finaluri dezastroase.
2 4
GiulianoDirt pe 19 Decembrie 2021 20:03
Filmul e bun dar unde e horrorul? Am văzut că și la Jack Spintecărețu' ați trecut tot horror, ok. Dar la Piranha cu Hasselhoff cum plmea să pui horror că eu m-am stricat de râs. Poate că e horror cât de retardă e actiunea și actorii, regizorul și scenaristul.
Revenind la film, nota 6.

0 0
Dragos.87 pe 15 Decembrie 2021 01:50
Reusit!
Filmul are o poveste frumoasa si care iti stârnește din primele minute curiozitatea..este mai mult un subiect care se desfășoară pe o tema polițistă dar te tine conectat asupra povestii..Finalul este pe măsură si iti da de gândit sa reflectezi asupra multor lucruri..Merita văzut!
0 0
bainca pe 02 Ianuarie 2021 09:33
nota 7 bun dar nu extraordinar
L-am vazut aseara . Ce pot spune a fost un Thriller ok , bunicel , suspans si actori care si-au interpretat bine rolurile , subiect ok nu ceva nou dar bun . Finalul nu a fost perfect , te lasa sa interpretezi cum vrei si parca nu este terminat , la inceput parea plictisitor dar de la jumate a devenit interesant , per total un film bunicel nu extraordinar , nu pot spune ca nu mi-a placut dar este incadrat gresit aici , nu este horror deloc , este Crima Thriller si evident suspans .Nota 7
0 0
Salbaticul pe 02 Ianuarie 2021 00:35
M-a captivat și am fost foarte atent. Totuși,nu am înțeles pe final,cine a fost criminalul? Nu pot să îi acord o notă.Poate mă "luminează" cineva în comentariile ce vor urma. La mulți ani și noapte bună,dragii mei!
0 0
crisalisa pe 25 Iunie 2018 17:07
Ca thriller, e bun. Ca horror ???? unde? ce ? cine ?
0 0
xerses pe 23 Octombrie 2016 14:17
Construit bine, palpitant si cu un deznodamant asa cum ma asteptam...
0 0
Georgys95 pe 23 Decembrie 2015 00:44
Eu n-am inteles finalu:))cat despre jocurl actorilor,foarte bun!
0 0
H4cK3RuL pe 28 Ianuarie 2016 17:45
Un film superb, pacat ca a durat parca prea putin...
0 1
babydulcicutza pe 03 Septembrie 2009 19:18
slabut !
Un film slabut ,nu m-a impresionat chiar deloc ! Se putea mult mai bine.
0 5

Spune-ţi părerea despre The Lodger

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Lodger
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells