The Hateful Eight

(2015)

Cei 8 odioși

Poster The Hateful Eight Postere The Hateful Eight

Sinopsis The Hateful Eight

Mai mult
The Hateful Eight trl 2

La șase/opt ani de la Războiul Civil American, o trăsură gonește prin peisajul înghețat al Wyoming-ului. Pasagerii, vânătorul de recompense John Ruth (Russel) și captura sa, Daisy Domergue (Leigh), se îndreaptă spre Red Rock, unde Ruth, cunoscut drept "Călăul" prin părțile acestea, o va preda justiției pe Domergue.

Pe drum, întâlnesc doi necunoscuți maiorul Maquis Warren (Jackson), un fost membru al armatei de unioniști transformat într-un josnic vânător de recompense și Chris Mannix (Goggins),…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.8
Vezi pe Hbo Max
Un premiu şi 2 nominalizări Oscar, un premiu şi 2 nominalizări Globul de Aur, un premiu şi 2 nominalizări BAFTA
Vezi toate premiile
Walton Goggins Walton Goggins şeriful Chris Mannix Tim Roth Tim Roth Oswaldo Mobray Samuel L. Jackson Samuel L. Jackson maiorul Marquis Warren
Michael Madsen Michael Madsen Joe Gage Kurt Russell Kurt Russell John 'The Hangman' Ruth Jennifer Jason Leigh Jennifer Jason Leigh Daisy Domergue
Channing Tatum Channing Tatum Jody Quentin Tarantino Quentin Tarantino narator (voce) Zoë Bell Zoë Bell Six-Horse Judy
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

The Weinstein Company

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

The Weinstein Company

Distribuit in Romania de

Forum Film România

Țara

SUA

Site oficial

The Hateful Eight

Box office The Hateful Eight

Weekend premieră (11.01.2016)
  • Loc 2
  • Spectatori 28.348
  • Încasări (RON) 583.634,00
Total
  • Spectatori 69.901
  • Încasări (RON) 1.372.659,00
  • Încasări (USD) 331.207,40

Părerea criticului

Gloria pe 17 Ianuarie 2016 22:18
Captivant
Știm, cel puțin de la Django Unchained încoace, că Tarantino este un mare fan al westernului. Chiar și așa, Django înclina, acum trei ani, către Blaxploitation și către filmele de categoria B, însă de data asta iată un western à la John Ford: diligență, pistolari (din care, evident, unul e de culoare), peisajul sălbatic al Vestului înzăpezit (din care numai indienii par să lipsească), șerifi, vânători de recompense, plus arme de epocă.

În Cei opt odioși vedem cum personajele lui Tarantino nu sunt doar personaje, ci și clișee valorificate: nimeni nu vorbește la întâmplare, fiecare pare să aibă o arhivă de replici de Hollywood care îl „confirmă” în rol. Fiecare dintre ei face referire la o întreagă galerie de personaje anterioare: maiorul Marquis Warren este pistolarul tipic de western și asasinul de culoare din Pulp Fiction, care… citeşte

20 6
Dacianus pe 18 ianuarie 2016 10:48
Faina recenzie. Dar nu e si o minuscula contradictie acolo? :) Pe de o parte observatia ca prea multa corectitudine politica strica in filmele de epoca (nimeni nu ar fi tratat ca egal pe atunci un negru si fiecare reactie a celorlalti ar fi fost afectata de "sub-umanitatea" lui). Pe de alta parte acuzatia de misoginism pentru ca singurul personaj feminin e suma tuturor relelor. Mie, ca spectator masculin, nu mi-ar fi trecut niciodata prin cap o asemenea diferentiere sexuala, tot asa cum ca si alb nu as fi remarcat absenta negrilor. Prea multe sensibilitati la care trebuie sa fie atent creatorul. Cel mai bine ar fi fost sa le ignore pe toate, asa cum poate a si facut. Pur si simplu poate ii place exagerat de mult Jackson, pe care il foloseste mereu, si a considerat ca era necesar ca tipa aia sa fie data dracului, fara sa numere cate penisuri si cate vagine sunt printre odiosi.
paradox_utopic pe 6 februarie 2016 23:20
genial comentariu,,mai putin ultima fraza..

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
ecco pe 29 Noiembrie 2015 13:11
De-bia aştept însă
genul filmului este greşit: nu este Western, ci Quentin Tarnantino. Nu mai sunt altele ca ale lui.
37 10
PaulCristian pe 9 martie 2016 16:12
bine zis!
wildinthecountry pe 26 Decembrie 2015 08:03
x
Al 8-lea film din cariera lui Tarantino (care a promis ca se va opri la al 10-lea), este si cel mai introspectiv si meditativ dar si cel mai lung (cu o durata de 182 minute).
Filmul western este structurat pe 5 capitole si se aseamana putin cu o piesa de teatru.(regizorul mizeaza pe replici inteligente, pe construirea treptata a suspansului ,lasandu-ne sa ne punem vesnica intrebare:who's done it?)
Aici se vede clar influenta lui Agatha Christie dar si a lui Alfred Hitchcock.
Nu lipsesc din film scenele sangeroase, improscarile cu sange, violenta,care toate sunt marca personala regizorala.
Tarantino s-a indepartat putin de la stilul sau clasic, realizand aici un film mai putin comercial.
Nu lipsesc actorii sai ultracunoscuti si recunosc ca mi-a fost dor sa il vad din nou pe Michael Madsen pe ecran.
Evident ca cele mai savuroase replici le-a pastrat tot… citeşte

24 13
cosmin742000 pe 26 decembrie 2015 16:20
sper sa se tina de cuvant si sa se opreasca :)
kakamo pe 21 ianuarie 2016 23:41
Deci omu a zis ca face 8 filme, dar a mai facut si altele dupa cum spune si ''omudindulap'' dar nu se pun?! E gen mandatele lui Iliescu? ca nu are voie la 3 si ala dintre 90 si 92 nu se pune. Whatever, omul e unul din regizorii apreciati, filmele lui sunt specifice si are fanii lui, dupa cum se vede si aici. ''Wildinthecountry'' am inteles ca esti darnic - erai bun de prof la Mecanica :) Mie unul mi-au placut (adica peste 8 in opinia mea) numai ''Pulp Fiction'' si ''Django Unchained'' si in general ma uit la notele de pe cinemagia inainte sa ma uit la un film, si notez la randul meu cam cat de impresionat sunt de povestea prezentata, jocul actorilor si munca in general depusa in transpunerea spectatorului in film - ceea ce nu a vazut in acest film.
makomomo pe 23 Februarie 2016 13:39
nimic nou
Un film incredibil de lung, prosteste de lung...este logic din moment ce unele dialoguri contin aceeasi fraza repetata de 4-5 ori de fiecare actor.Nu inteleg de ce ar trebui sa-mi placa acest film.Niste crime inutile, o cruzime idioata din partea unor criminali nenorociti, ce sa-mi placa?Mi-am pierdut 3 ore din viata prosteste, am vrut sa-l opresc de 5 ori dar mi-am zis sa il vad pana la final, sa aflu subiectul adevarat, motivul,etc.Penibil film....am vazut toate filmele lui Tarantino insa aceasta boratura de film nu merita un bilet platit la cinema.
Poate ca in acele timpuri asa se proceda, fiecare omora miseleste pe altcineva dar sa omori degeaba 3 femei nevinovate ca sa pui un plan idiot pe picioare cu motivul de a-ti salva sora din mana unui criminal, te face tot criminal.
Am inteles dialogurile in zeflemea si umorul negru insa tot o porcarie este acest film.Punct.Nu… citeşte

19 23
Porkus pe 18 martie 2024 16:38
mi s-a parut scurt
Manusa pe 10 Ianuarie 2016 02:17
Desi are o distributie foarte buna, filmul are o poveste si mai ales o actiune plictisitoare, cel putin pe mine m-a plictisit. Doar dupa jumatatea filmului se intampla ceva mai interesant....Totusi m-am chinuit sa il vad pana la capat si am facut-o pentru a afla finalul.
Pe mine nu m-a incantat acest film, poate voua va v-a placea.

15 19
princeofpersia79 pe 18 ianuarie 2016 14:00
Ai dreptate prietene,concluzia acestui film este: PLICTISITOR!
Manusa pe 27 martie 2016 10:35
Nu am contestat prestatia actorilor, daca nu m-ai inteles, ci actiunea filmului care este plictisitoare pentru mine.
kakamo pe 10 Ianuarie 2016 08:54
Plictisitor de lung
Pe langa faptul ca e lung, atunci cand plictiseala ne este alungata, explodeaza capetele sau se vomita sange cu presiunea de 3 bari. Oare nea Quentin uita ca specia umana are 5-6 litri de sange?!
12 21
princeofpersia79 pe 18 ianuarie 2016 14:01
Bine ca nu am fost singurul de pe aici care a ajuns la concluzia asta: PLICITSEALA
princeofpersia79 pe 18 ianuarie 2016 14:03
PLICTISEALA am vrut sa scriu dar cum cinemagia nu are optiune de editare a mesajelor am fost nevoit sa mai adaug un nou comm. :D
catalin_ionut_23 pe 24 Decembrie 2015 22:17
Nota 10!
Mi-a placut foarte mult filmul,acum am terminat vizionarea lui,recomand chiar mersul la cinema ,un film foarte bun,cu o darata de 3 ore dar care merita vazut.Filmul este printre cele mai bune de inceput de an 2016 cu globul de aur ,Recomand!
9 15
FreddyKrueger pe 31 decembrie 2015 00:28
Mi-a placut si mie, chiar nu m-am plictisit... E marca Tarantino.
catalin_ionut_23 pe 25 ianuarie 2016 20:01
Azi 25 .01 .2016 ,am mers si am vazut si la cinema filmu.Nu imi schimb parerea ,filmul este absolut superb si merita chiar vazut pentru prima data in cinema ,nu online cum am facut io .Chiar si a doua oara nu m-am plictisit deloc pe durata lui si am avut rabdare la fel ca prima data .Merita vazut,este cel mai bun film pe 2016 si asta si revenant si nu cred ca tot anu asta o sa apara vreun film mai bun ca astea doua .The hateful eight ,capodopera ,revenan t la fel
bunica_ayahuasca pe 26 Decembrie 2015 16:56
Nimic deosebit
Este un film care ne arata realitatea cruda a stramosilor satanistilor de azi din SUA, acest popor care se trage din acesti "fellows". Acest film ne mai arata si genul de "arta" creata si apreciata de acesti nepoti de "fellows". Luati-va ligheanul langa voi cand vizionati acest film.
9 37
catalin28c pe 30 decembrie 2015 22:16
Bunico du-te la culcare...lasa filmele ca nu-s de tine
mihaistoicescu pe 25 mai 2016 01:22
Ce secta crestina esti mamaie?
Dimz pe 18 Septembrie 2014 18:55
va iesi un film bun, asa cum ne-a obisnuit Tarantino
8 10
VasyL pe 10 Ianuarie 2016 12:55
Un film bun si atat!
Dap, l-am vazut, din pacate acasa (a aparut dvdscreener pe torr :D), imi place mult ideea filmului, dar scenariul mi se pare cam slabut, ne duce cu gandul spre un horror thriller obisnuit, cateva persoane intr-o camera sau ceva de genu, pe parcurs incep sa dea coltul unul cate unul, de aici incepe misterul, cine-i criminalul sau criminalii (dejavu in alte filme de gen), cine supravietuieste la urma sau o mierlesc toti, oricum intriga e buna, dramatism ok si ceva umor negru..Nota opt cu indulgenta, Django este cu mult deasupra lui.
8 12
Theodor2011 pe 10 Aprilie 2016 11:23
Cel mai bun film a lui Tarantino dupa Pulp Fiction (parerea mea) si unul dintre cele mai bune filme din 2015. Faptul ca a lipsit din lista celor 8 filme nominalizate OSCAR la The Best Picture mi s-a parut o nedreptate. Foarte bune prestatiile actorilor: Kurt Rissell, Jennifer Jason Leigh si Samuel Lee Jackson. Dialoguri si replici de exceptie (marca Tarantino) invaluite intr-un mister si suspans apasator. Un film ca o piesa de teatru dat fiind faptul ca 80% din durata este filmata intr-o cabana retrasa in Wyoming'ul inzapezit (in film) in realitate locatia aleasa pt filmari conform IMDb a fost Schmid Ranch, Telluride, Colorado, USA. Datorita suspansului filmul nu plictiseste spectatorul deloc in ciuda duratei de aproape 3 ore.
7 5
lapidarium pe 14 Ianuarie 2016 21:28
Sange si razbunare
Mi se cam facuse dor de Tarantino de la ultima intalnire cu el. Multi smiorcaiti supraintitulati cinefili si fani Tarantino se declara dezamagiti de ultima sa creatie.Ba, sunteti siguri ca v-au placut pana acum filmele lui….sau macar ati inteles ceva din ele? Eu nu pot decat sa zic…..Tarantino Rulzzzzz!!!!!
Povestea sau mai zis povestile celor 8 rai sau odiosi sau cum dracului mai traduc romanii (motiv pentru care niciodata nu ma intereseaza titlul in romana) isi dau intalnire la ceas de seara intr-o cabana din Muntii Stancosi (clasic pentru un western) pe un viscol de inmoaie oasele si tulbura mintile.Ehei…acum e acum.Tarantino, probabil inspirat de ceva romane politiste citite in adolescenta , ceva Agatha Christie, injgheaba un policier western avand ca inspiratie (?) Zece negrii mititei al ilustrei autoare de romane politiste.Exista destule similitudini cu romanul, aici… citeşte

7 6
conu66 pe 08 Ianuarie 2016 21:17
No QUEstion...it s QUEntin...TARANTINO
Un film foarte bine strucurat,cu un scenariu solid si palpitant,cu actori unul si unul si peisaje superbe ! Nu l-as considera un western clasic, doar comparandu-l cu Diligenta ,Once Upon a Time In The West sau True Grit,ci o alta capodopera stil Tarantino.Ma intereseaza foarte putin daca va lua Globuri de Aur sau Oscaruri...pe mine m-a delectat si il consider unul dintre cele mai bune filme ale anului ( chiar daca l-am vizionat pe 2016 !).Are 2 variante- ptr.cinematografe dureaza 167 minute iar varianta roadshow -187 minute.De vazut neaparat !
7 6
alex_antonovici pe 31 Iulie 2014 09:27
De abia astept sa iasa filmul.Sunt sigur ca va fi la inaltimea celorlalte filme ale lui Quentin.Acum este 100% sigur ca filmul va iesi in 2015.
6 7
alexandru.talposi pe 11 Februarie 2016 01:30
Clar, nu-i genul meu.
Auzisem peste tot despre Quentin Tarantino și filmele lui geniale :-)
Povața filmului este că genul Tarantino nu-i pentru gustul meu, rămân la Spielberg și Cameron.
Așa și așa filmul, un roman polițist parcă.

6 11
bovoro pe 24 Ianuarie 2016 19:31
Oarecum dezamagit. Parca n-am mai regasit originalitatea, sclipirea specifica lui Tarantino, si nici umorul debordant din Pulp Fiction, sau, mai nou din Inglourious Basterds. Mi s-a parut o reinterpretare a lui Reservoir Dogs, ceea ce nu prea e funny.
4 3

Spune-ţi părerea despre The Hateful Eight

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Hateful Eight
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells