Blade Runner 2049, cel mai lung film al anului

de Cristina Grigore în 1 Sep 2017
Filmul lui Ridley Scott va întrece Transformers: The Last Knight, cel mai lung blockbuster lansat anul acesta în cinematografe

Odată cu sumele uriaşe de bani ce finanţează producţiile de buget mare de la Hollywood, pare că şi durata acestora se extinde. Sequel-ul SF-ului clasic al lui Ridley Scott din 1982 îşi va purta fanii într-o călătorie ce va trece de două ore şi jumătate. Potrivit informaţiilor obţinute de collider.com, Blade Runner 2049 va avea două ore şi 32 de minute – fără genericul de final.

Filmul nu doar că este mai lung decât originalul (care a avut aproape două ore), dar întrece campionul de până acum al acestui an, Transformers: The Last Knight (149 minute). Wonder Woman (141 minute), War for the Planet of the Apes (140 minute), Logan (137 minute) şi Guardians of the Galaxy Vol. 2 (136 minute) au fost, de asemenea, printre cele mai lungi pelicule lansate anul acesta în cinematografe.

Ultima decadă a mai înregistrat astfel de vârfuri în 2015, cu The Hateful Eight (187 minute), în 2014, cu Interstellar (169 minute), în 2013, cu The Wolf of Wall Street (180 minute), şi în 2012, când a fost lansat The Hobbit: An Unexpected Journey (a avut tot 169 minute).

Acţiunea din Blade Runner 2049 se desfăşoară la 30 de ani de la cea din filmul original. Harrison Ford revine în rolul lui Rick Deckard, iar alături de el îi vom vedea pe Ryan Gosling, Jared Leto, Dave Bautista, Edward James Olmos, Robin Wright şi Ana de Armas.

Filmul, în regia lui Denis Villeneuve, intră în cinematografele noastre din 6 octombrie. 

Exploreaza subiecte similare:

ridley scott, Transformers: The Last Knight, Wonder Woman, War for the Planet of the Apes, Logan, Guardians of the Galaxy Vol. 2, The Hateful Eight, Interstellar, The Wolf of Wall Street, The Hobbit: An Unexpected Journey, Blade Runner 2049, Harrison Ford, Ryan Gosling, Jared Leto, Dave Bautista, Edward James Olmos, Robin Wright, Ana de Armas

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dimz pe 2 septembrie 2017 18:50
Sa speram ca va fi si cel mai bun
mihnea_aspru95 pe 3 septembrie 2017 17:31
Nenea Villeneuve e pe cale să devină un Nolan (doar când e vorba de durata filmelor, mai are ceva până să se afirme și să ajungă la reputația regizorului britanic). Ca și-n cazul sportivelor din tenis (să spunem că Elina Svitolina este Denis, iar fermecătoarea Garbine Muguruza, Christopher. Așa, cu toate că ucraineanca este o jucătoare bună și în top 5, are o audiență mică în tribune, pe când la spanioloaică se strâng mai multe persoane, e mai iubită. Acum a detronat-o și pe Simonica noastră, de pe locul 2. Așadar, asta este și-n cazul acestor regizori). Puteți spune că acesta a fost off-topicul, m-am descotorosit de el, iar acu' voi trece la ce ține de articol. Al doilea cel mai lung film al său, plus 11 minute din generic duce filmul la 2h43, multicel, oricum ador filmele peste 140 de minute, dar să fie și bune că deh nu, astalavista (primul fusese Prisoners cu 2h26 fără genericul de final, cu totul ridicându-se la 2h33m, cam cât va avea acest Blade Runner 2 fără credits. Îs mai mult decât mulțumit). Totuși, parcă văd ca anunță Warner-ul în curand: "Justice League va avea 177 de minute", n-ar fi o surpriză ca acela să fie cel mai lung din acest an. În rest, filmul meu preferat de la regizorul canadian este ENEMY (unul care nu prea e cunoscut de mulți, deci nu mainstream. Însă ar trebui să fie, că joacă un actor popular și talentat, Jake Gyllenhaal)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells