The Good Witch

(2008)

Vrăjitoarea cea bună

Poster The Good Witch Poster The Good Witch

Sinopsis The Good Witch

Mai mult

O femeie misterioasă pe nume Cassandra Nightingale se mută într-un mic orășel, într-o casă veche, părăsită, despre care se spune că ar fi bântuită de primul ei proprietar. Locuitorii orășelului au păreri împărțite despre ea: unii ar vrea să rămână (mai ales șeful poliției locale, Jake Russell, văduv cu doi copii), în timp ce alții ar vrea ca ea să plece.…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1

Caseta tehnică

Produs de

Whizbang Films Inc.

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

The Hallmark Channel

Țara

Canada

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
serban_ionescu pe 29 Martie 2017 19:40
Bun, relaxant, foarte placut de urmarit si in plus profund moralizator acest film "de familie" care contine si ceva nota de mister !
Desi numai APARENT acest film canadian "de familie" este unul "usor" si de tip comercial, el contine absolut toate caracteristicile pozitive pe care deja le-am enumerat mai sus, in titlul acestui comentariu.
Substratul cel adevarat si in acelasi timp si morala filmului nu este decat una foarte inteligenta si ultra crestineasca, anume aceea ca facand bine aproapelui tau ("iubeste-ti aproapele tau ca si pe tine insuti"), in mod sigur Dumnezeu te va rasplati facand ca acel bine sa se intoarca chiar inzecit si asupra ta, iar ceea ce este si mai demn si emotionant este necesitatea de a-l tolera si chiar "intelege" de multe ori, chiar si pe presupusul, aparentul sau chiar initialul tau dusman, caruia atunci cand aparent paradoxal ii raspunzi cu o surprinzatoare toleranta si chiar bunatate la rautatile lui fata de tine, mai mereu reusesti sa ti-l apropii si… citeşte

0 0
xerses pe 12 Ianuarie 2017 21:49
Un film in care actiunea decurge lin si totul pare invaluit in ceva mister...
0 0
mino_dora pe 07 Ianuarie 2017 21:10
Un film placut si cald ce te binedispune, te cucereste si te relaxeaza. Ne reaminteste ca magia este in noi, asteptand doar un motiv sa iasa la suprafata.
Vizionare placuta!

0 0
alex_il_fenomeno pe 09 Iulie 2013 21:26
O productie ce m-a cucerit prin calmul incredibil de care a dat dovada, chiar daca povestea s-a vrut ca o adaptare moderna a povestilor clasice cu vrajitoare, fara fapte concrete, doar cu supozitii care te intriga, pana la deznodamantul indelung asteptat. Catherine Bell s-a dovedit o protagonista impresionanta, reusind un rol foarte bun, intrand atat de bine in poveste, ca si toti actorii, pana la urma, la capitolul distributiei filmul stand implacabil. Merge urmarit, fiind un film de familie placut.
0 0
mtraianc pe 04 Noiembrie 2010 21:19
placut
de multe ori ti-ai dori sa intalnesti o zina,, cea buna , daca va uitati la acest film o sa va faca placere
0 0
mihaelatb pe 04 Noiembrie 2010 18:37
un film despre intoleranta americanilor din oraselele mici fata de strainii aparuti de nicaieri , fata de locatarii unor case bantuite si despre "puterea" nevestelor de primar. Un film simpatic, care nu are multe pretentii, dar care reuseste sa pfere ceea ce promite, sa te faca sa petreci o ora jumatate in compania unei pelicule made Hallmark Channel
0 1
serban_ionescu pe 29 martie 2017 19:12
Imi pare rau, dar modul in care a inceput comentariul tau, cu : "un film despre intoleranta americanilor..." arata cat se poate de clar ca judeci mult prea superficial si probabil chiar cu o oarecare aversiune absolut nefondata, de tip PURA PREJUDECATA NEGATIVA la adresa simplilor cetateni americani de rand de astazi, care in marea lor majoritate (desigur pot fi si exceptii), NU SUNT DELOC INTOLERANTI, fie si numai pentru simplul fapt ca insusi poporul american, la originea lui, exceptandu-i desigur pe bastinasii amerindieni, s-a format din emigranti predominant europeni cu mai multe secole bune in urma, carora ulterior li s-au adaugat si cetateni de pe continentul african si asiatic. Substratul cel adevarat si in acelasi timp si morala filmului nu este decat una foarte inteligenta si ultra crestineasca, anume aceea ca facand bine aproapelui tau ("iubeste-ti aproapele tau ca si pe tine insuti"), in mod sigur Dumnezeu te va rasplati facand ca acel bine sa se intoarca chiar inzecit si asupra ta, iar ceea ce este si mai demn si emotionant este necesitatea de a-l tolera si chiar "intelege" de multe ori, chiar si pe presupusul, aparentul sau chiar initialul tau dusman, caruia atunci cand aparent paradoxal ii raspunzi cu o surprinzatoare toleranta si chiar bunatate la rautatile lui fata de tine, mai mereu reusesti sa ti-l apropii si sa-l faci sa-si abandoneze definitiv initiala lui dusmanie fata de tine, care se poate transforma in tocmai inversul ei, castigandu-i aprecierea si chiar respectul fata de tine !
iv.livia pe 14 Aprilie 2010 10:37
O femeie misterioasă pe nume Cassandra Nightingale se mută într-un mic orăşel, într-o casă veche, părăsită, despre care se spune că ar fi bântuită de primul ei proprietar. Locuitorii orăşelului au păreri împărţite despre ea: unii ar vrea să rămână (mai ales şeful poliţiei locale, Jake Russell, văduv cu doi
0 2
serban_ionescu pe 28 martie 2017 13:01
Daca nu poti sa faci un comentariu ADEVARAT, a carei autoare sa fii tu insati, te rog mai bine abtine-te deoarece simpla copiere a sinopsisului te acopera de UN RIDICOL ABSOLUT care in mod firesc ar trebui sa fie sanctionat de catre administratorii mult prea indulgenti ai cinemagiei . Consider ca tot asa ar trebui procedat si in cazurile in care cineva posteaza ca si asa-zise "comentarii" scurte propozitii sablon, "universale", care nu au absolut nicio legatura directa cu filmul respectiv, sau copiaza ad literam comentariile creative ale altora, pe care le reposteaza aici ca si cand ar fi propriile lor comentarii !

Spune-ţi părerea despre The Good Witch

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi familie
Liste cu The Good Witch
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells