The Good Fight

(2017) - Serial TV

Lupta perfectă

Poster The Good Fight Postere The Good Fight

Sinopsis The Good Fight

La un an după evenimentele ultimului episod din “Nevasta perfectă”, o farsă financiară distruge reputația tinerei avocate Maia și consumă economiile mentorului ei, Diane, obligându-le să înceapă din nou de la zero.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Christine Baranski Christine Baranski Diane Lockhart Erica Tazel Erica Tazel Barbara Kolstad Cush Jumbo Cush Jumbo Lucca Quinn
Rose Leslie Rose Leslie Maia Rindell Matthew Perry Matthew Perry Mike Kresteva Jason Biggs Jason Biggs Dylan Stack
Michael Sheen Michael Sheen Roland Blum Hugh Dancy Hugh Dancy Caleb Garlin Gina Gershon Gina Gershon Melania Trump
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Scott Free Productions

Distribuitorul international

CBS Studios International

Țara

SUA

Părerea criticului

StefanDo pe 26 Aprilie 2017 11:24
Serialul The Good Wife şi-a difuzat ultimul episod în mai 2016, dar spiritul său nu s-a stins: postul de televiziune CBS a lansat recent The Good Fight, un serial cu avocaţi (cu avocate, mai degrabă) care te-ar putea tenta să laşi deoparte un alt titlu celebru, Suits, tot mai dezamăgitor în ultima vreme. Iată ce te-ar putea atrage la The Good Fight, care a fost deja reînnoit pentru un al doilea sezon.

Cordonul ombilical al lui The Good Fight este Christine Baranski, în rolul avocatei Diane Lockhart. Partener al biroului său de avocatură, Diane îşi anunţă pensionarea, dar este nevoită să se întoarcă iar la lucru după ce o maşinaţiune financiară pusă la cale de bunul ei prieten Henry Rindell (Paul Gulfoyle) o lasă fără economii. De scandalul financiar este afectată şi Maia Rindell (Rose Leslie), fiica bancherului şi protejată, în cariera ei… citeşte

2 3

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 09 Octombrie 2022 10:24
Initial, nu ii acordam prea multe sanse de vizionare din partea mea pentru ca sunt deja impresionata de Suits. Dar, m-a captivat datorita personajelor puternice , zbaterilor din interiorul firmei si din viata personala, asa ca am devenit usor dependenta de vizionarea serialului episod dupa episod.
0 1

Spune-ţi părerea despre The Good Fight

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu The Good Fight
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells