The Dying of the Light

(2014)

Dusmanul din umbra

Poster The Dying of the Light Postere The Dying of the Light

Sinopsis The Dying of the Light

The Dying of the Light

Filmul spune povestea unui agent CIA care începe să își piardă vederea în timpul ultimei sale misiuni.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.5
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

AKA

  • Caza al terrorista

Produs de

Over Under Media

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Red Granite International

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cotzofica pe 13 Decembrie 2014 11:11
Slăbuţ filmul. De la Lord of war încoace nu am mai văzut un film bun cu Nicolas Cage. Numai filme comerciale de slabă calitate. Nu şi-au dat interesul să-l facă măcar credibil. Parcă urmărirea cu maşini se încheie pe podul Basarab, iar când sare ăla, aterizează în apă, dar, din câte ştiu eu, sub podul Basarab nu este apă.
Pe piatra de mormânt din final apare ca dată a decesului "iulie 2014",dar se vede foarte clar că la Bucureşti e iarnă în toată regula.
Ăia de la SRI fac filaj dintr-o maşină dotată cu girofaruri şi sirene!! şi poartă la vedere pe piept insignele să le vdă tot prostu'. În niciun caz nu se întâmplă astfel în realitate.
Ciudat nume mai are şi doctorul român (dr. Iulian Cornel). N-am mai auzit nume de familie Cornel.
Mai era mult de muncă la filmul ăsta. Nu recomand.

4 1
Shadow_Master pe 01 Ianuarie 2015 22:16
Cand am vazut trailerul si am auzit ca e filmat in Romania chiar am vrut sa-l vad si imediat dupa ce s-a lansat mi l-am descarcat in calculator si m-am uitat la el, dar nu mi-a placut deloc.Nicolas Cage nu a jucat foarte bine,iar mai bine de trei sferturi din filmul a fost foarte plictisitor.Nu recomand.
3 0
cezarica98 pe 21 Decembrie 2014 09:52
dezamagitor, slab film, consider ca fiind actor trebuie sa te retragi atunci cand esti in plina glorie, nu stiu de ce a aceptat Cage sa joce in aceasta prostie, un film regizat cu o lene de nedescris, este filmat in Romania si cred ca a fost singurul atu pentru care am stat sa-l vizionez pana la final, un film fara valoare, nu il recomand, 5 cu indulgenta.
3 0
emy_sinaia pe 26 Ianuarie 2015 23:53
Mai bine nu.
Chiar filmat in Bucuresti, chiar si cu Nicolas Cage, se poate spune ca e un film modest.
2 0
xerses pe 05 Iunie 2015 16:29
Da, cam slabuta actiunea, dialogurile cam fade si nici interpretarea nu prea au reusit sa ne faca sa ne bucuram de vizionarea filmului...
1 0
user-5b2ebcc56801c pe 10 Mai 2019 23:27
Un film SF despre niște securiști români care urmăresc un agent CIA dement din cauza unui loc de parcare de la Mall. Bineînțeles, filmul se termină prost pentru români, americanii arestând personajul principal al filmului, un mare doctor chimist român care avea leacul demenței și care livra acest leac gratuit. Situația se complică când un șeic are niște reacții adverse la acest leac și va urmări să-l ucidă pe doctor drept răzbunare. Cel care îi sare in ajutorul doctorului este agentul CIA dement care reușește să-l confunde pe doctor cu șeicul și în loc să-l omoare pe doctor îl ucide pe șeic. Securiștii români reușesc să-și spele imaginea cu niște selfie-uri și să le posteze pe internet. Finalul e fenomenal, doctorul devine noul șeic iar agentul dement uită că lucrează la CIA și se apucă de agricultură plantând spanac in curtea SRI-ului.… citeşte
0 0
SYNDJ pe 04 Octombrie 2015 03:20
Un film despre... nimic. O pierdere reală de timp. M-am uitat doar pentru că are scene filmate în Bucureşti, în rest, nici măcar pentru Cage nu merită efortul...
0 0
terraflorin pe 06 Februarie 2015 12:22
Filmul spune povestea unui agent CIA care începe să îşi piardă MEMORIA în timpul ultimei sale misiuni.
0 1

Spune-ţi părerea despre The Dying of the Light

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells