The Bad Batch

(2016)

The Bad Batch

Poster The Bad Batch Postere The Bad Batch

Sinopsis The Bad Batch

The Bad Batch

Povestea se petrece într-un viitor distopic, post-apocaliptic, în Texas, unde trăiește o comunitate de canibali. Filmul a fost descris drept o poveste de dragoste între un canibal cunoscut sub numele Miami Man (Momoa) și hrana sa. Waterhouse a primit rolul central feminin, cel al lui Arlen, Reeves interpretează un personaj numit The Dream, iar Carrey este The Hermit.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.2
Vezi pe Netflix
Un premiu şi o nominalizare Venetia
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

Human Stew Factory

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Screen Media Films

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Dragos.87 pe 26 Iunie 2017 20:24
Este un film cu un subiect interesant si iti mentine curiozitatea pe tot parcursul lui.Are momente palpitante dar ritmul este prea lent.Probabil daca subiectul era exploatat mai mult,cu siguranta ar fi aratat altfel insa asta nu inseamna ca nu merita vazut!
3 3
xerses pe 25 Iunie 2017 19:40
Nu credeam ca se poate sa ma plictisesc la un film apreciat de critici.Dar, cred ca nu e pe gustul meu astfel de scenariu si regie.
3 8
marius93 pe 03 Iulie 2017 15:36
Abia asteptam sa-l vad inca din 2015, de cand a fost anuntat. The Bad Batch nu poate fi incadrat intr-un gen anume, fiindca, contrar a ceea ce-am citit pe alte site-uri, nu este nici film de groaza, nici thriller, nici film de actiune, nu e nici o poveste de dragoste, dar nici una despre razbunare. E doar unul din acele filme de autor, experimentale, in care stilul „bate la fund” substanta.

The Bad Batch, nu compenseaza foarte mult la capitoul dialog, fiindca asta e in mare parte o poveste vizuala, detaliile si cadrele surprinse foarte bine de directorul de imagine, inainteaza si spun povestea mai mult decat o fac cuvintele.

Suki Waterhouse si Jason Momoa conduc distributia, insa pe mine nu prea m-au convins.
Waterhouse e foarte anosta in rolul principal, iar Momoa, in rolul canibalului e din nou typecast. Interpreteaza si aici acelasi personaj ca… citeşte

1 1
user-61fb80a6f0cd9 pe 14 Aprilie 2024 20:45
Hoax hoax hoax pentru toată lumea!

95+% din filme sunt pură propaganda a agendelor întunecaților. .

Invazii ale extratereștrilor inexistenți, virușii la fel de reali și plandemiile, apocalipse, homosexualitate, eLGBTism și pedofilie, încălziri globale închipuite, terorism si atacuri teroriste inexistente, sfârșitul lumii, evoluționismul, darwinismul și bing'bang-ul, heliocentrismul ei Terra sfera retardata rotativa cu ape lipite și curbate, ere glaciare fictive, droguri trase pe nas, așa-zisele războaie mondiale și ficțiunea numita nazismul, energia nucleara inexistenta si fictivele bombe nucleare, apocalipse climatice, Terra epuizata de resurse, asteroizi amenintatori, criminali in serie care nu au existat niciodată, cancerul și genocidul numit oncologia, războaie civile care nu au existat niciodată, jafuri bancare care în realitate… citeşte

0 0
AdriAdrianna98 pe 05 Martie 2023 21:10
nici nu stiu cum sa ma simt vizavi de filmul asta. Cred ca e din categoria filmelor care vor sa te socheze si atat. Poate avea si un strat mai profund in spate cum ar fi ''mancarea'' aproapelui in viata de zi cu zi ca sa-ti fie tie bine si sa te poti ridica.
0 0
DedeLa pe 05 Februarie 2022 22:58
N-am văzut porcărie mai mare în viața mea, nu știu cum am rezistat până la sfârșit, tot speram la un deznodământ ceva orice... NU RECOMAND!
0 0
user-5e2db4a5beb7d pe 26 Ianuarie 2020 17:49
Un film de nota ----mult. Cum se face că în primele 30 minute au încurcat "mâna" actriței. Inițial i s-a tăiat dreapta ca apoi sa o vedem în oglindă cu stanga lipsă....
Film de duzină!

0 0
user-5e0fb4ba98d37 pe 03 Ianuarie 2020 23:43
O porcarie de film...
Poate ca nu ma ridic eu la "cunostintele" criticilor dar nu gasesc nimic de apreciat la filmul acesta:
Nici idee...nici modul de realizare...si cu exceptia lui Momoa nici actorii nu sunt nimic deosebit....
Per total un film de nota 2 sau poate nici macar atat????

0 0
alkay_marian pe 30 Martie 2018 00:23
Bun
Deducem ca regizorul a fost un anarhist care baga iarba,zic a fost ca poate s-a tratat intre timp,nu stiu,dar oricum,filmul este destul de interesant,subiecte crude expuse intr-un mod lejer si interesant,recomand celor carora le plac filmele interesante,putin sadice si oarecum abstracte
0 0
Mr.Freeman pe 02 Februarie 2020 14:35
Super
Nu e pentru oricine, dar mie mi-a placut destul de mult
0 1
user-5c4c84417c0b2 pe 26 Ianuarie 2019 18:02
O porcarie de film! Iti pierzi timp pretios din viata !????????????????mai bine jucam remi decat sa ma uit 40 de minute la chestia asta!
0 1

Spune-ţi părerea despre The Bad Batch

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Bad Batch
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells