Keanu Reeves şi Jim Carrey combină dragostea şi canibalismul în The Bad Batch

de Cristina Grigore în 20 Mar 2015
Cu Jason Momoa în rol central, filmul atrage prin poveste, dar şi numele mari ale distribuţiei

Un proiect inedit se conturează pe lista producţiilor cinematografice viitoare, scrie The Wrap.com, ce anunţă şi includerea în distribuţie a lui Keanu Reeves şi Jim Carey. Pelicula The Bad Batch se mândrea deja cu plasarea lui Jason Momoa - viitorul Aquaman – în rolul central; iată că lucrurile au devenit şi mai interesante odată cu alăturarea starului din John Wick şi al celui din Dumb and Dumber To.

Filmul va benefica şi de prezenţă feminină atractivă  – blonda Suki Waterhouse din Insurgent, fost model devenit actriţă, cunoscută în presa mondenă ca iubită a lui Bradley Cooper (pe care o vom revedea şi în Pride & Prejudice & Zombies).

The Bad Batch nu are încă o dată de producţie, însă are la cârmă o regizoare, aclamată pentru horror-ul A Girl Walks Home  Alone At Night, Ana Lily Amirpour. Povestea se petrece într-un viitor distopic, post-apocaliptic, în Texas, unde trăieşte o comunitate de canibali. Filmul a fost descris drept o poveste de dragoste între un canibal cunoscut sub numele Miami Man (Momoa) şi hrana sa. Waterhouse a primit rolul central feminin, cel al lui Arlen, Reeves va juca un personaj numit The Dream, iar Carrey îl va interpreta pe The Hermit.

Exploreaza subiecte similare:

Keanu Reeves, Jim Carrey, Jason Momoa, Suki Waterhouse, Ana Lily Amirpour, The Bad Batch

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
marius93 pe 20 martie 2015 10:05
”The Bad Batch nu are încă o dată de producţie” - ba da, are. Site-urile de specialitate din State mentioneaza: luna viitoare in Los Angeles. Revenind la film, pare ceva inedit si imi pare bine ca Jim Carrey alege sa mai faca si un rol dramatic intr-un film din asta mic, indie cu care sa iasa din rutina lui.
XShadowX pe 20 martie 2015 10:23
Va fi interesant filmul , cu o asemenea distributie si un asemenea subiect si regizat de Ana Lily Amirpour nu are cum sa nu fie ;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells