Snabba Cash

(2010)

Câștig facil

Poster Snabba Cash Postere Snabba Cash

Sinopsis Snabba Cash

Mai mult
Snabba Cash

Snabba Cash, cunoscut sub numele de Easy Money în limba engleză, este un thriller suedez regizat de Daniel Espinosa care are la baza romanul din 2006 cu același nume, de Jens Lapidus.

JW este un student modest al Academiei Economice…

citeşte
Au contribuit la sinopsis-ul filmului: Valex, Lelouche
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

Suedia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
eduard_stratan pe 21 Octombrie 2016 19:45
Inainte nu mai scapam de filme in care clasa muncitoare realiza cincinalul in 4 ani si jumatate, acum nu mai scapam de filme cu drojdia societatii!
1 0
sabinalin pe 29 Martie 2021 17:52
Cum sa faci bani multi? In discutie ar fi mai multe variante. O varianta ar fi sa muncesti mult de dimineata pana seara, sa iti iei ,,mai multe joburi,, asa cum se zice in zilele noastre. Sansele de a te imbogati jucand cinstit sunt totusi destul de mici asa ca mai bine se apeleaza la alternative. Ar fi varianta afacerilor, trebuie sa te pricepi, sa fii briliant in a vedea oportunitatile, in a sti sa te impui pe piata. Si ar mai fi varianta pe care o propune filmul de fata, aceea de a intra in lumea ,,baietilor rai,, , exista mirajul castigurilor mari insa si riscurile sunt pe masura. Acolo unde sunt bani multi intotdeauna vor fi interese majore iar cei care traiesc in afara legii nu vor intarzia sa isi faca aparitia. Foarte antrenanta aceasta prima parte a unei trilogii care ne introduce intr-o lume in care regulile nu exista iar singurul scop e sa ajungi sa stapanesti BANUL, motorul… citeşte
0 0

Spune-ţi părerea despre Snabba Cash

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Snabba Cash
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells