Religulous

(2008)

Religulous

Poster Religulous Postere Religulous

Sinopsis Religulous

Mai mult
Religulous

"Religulous" este un film documentar foarte controversat, al carui titlu este o combinatie satirica intre cuvintele "religion" si "ridiculous" si care prezinta punctul de vedere al celebrului comediant, scriitor, producator si gazda a unui popular show de televiziune pe postul HBO - Bill Maher asupra diverselor religii ale lumii.

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: jecamyme
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.6

Caseta tehnică

Produs de

Thousand Words

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

A-Film Distribution

Țara

SUA

Site oficial

Religulous

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cosmin_4_you pe 21 Iulie 2009 22:15
Foarte bun
Îţi trebuie puţină rabdare la început, dar apoi reuşeşte să te captiveze. Omul pune câteva întrebări logice, dar nu primeşte răspunsuri pe măsură. Este vorba despre credinţă: o ai sau nu. Este la fel ca iubirea, nu poţi spune ce este, nu o poţi descrie, aşa că cei care vor să-i răspundă la întrebări, eşuează mai mult sau mai puţin. Are momente amuzante, ţi se prezintă un punct de vedere diferit şi poţi vedea câteva detalii despre o parte din religiile de pe glob.
5 0
aayana pe 08 Aprilie 2011 21:23
Larry Charles nu-mi spune mai nimic dacă nu-l asociez cu Borat și Bruno. Pe ambele le-am sărit, nefiind suficient de interesante pentru a le acorda seriozitatea cuvenită. Religulous prezintă însă un subiect controversat și milenar: religia și felul în care se raportează toate națiile la ea. Creștini, musulmani, sataniști, evrei, evangheliști, etc. încearcă să găsească explicații pentru credința lor, indiferent că vorbim de Iisus, de Mohamed sau alții. Cel care a călătorit peste tot și a intervievat acești oameni este Bill Maher, regizor și actor. Faptul că are o reputație de comedian sărit de pe fix face ca mulți dintre cei cu care interacționează să-l evite. E normal, tipul are curajul să afirme că nu crede în toate poveștile ci pur și simplu alege să creadă în nu știu, fără a-L nega pe Dumnezeu. Documentarul de față poate fi crud pentru… citeşte
5 2
sabinalin pe 12 aprilie 2011 18:07
Cred ca ai facut bine ca ai sarit Borat, eu am fost la cinema cand a venit si cand am iesit din sala mi-am dat seama ca mizerie mai mare nu vazusem in ultimii ani. Cat despre religie,aceasta e o problema foarte complicata iar tratarea acestei probleme trebuie facuta de cei ce se pricep. Neaparat trebuie facuta diferenta intre superstitie si credinta adevarata. De Larry Charles nu auzisem pana acum,sper ca a facut un film bun.
aayana pe 12 aprilie 2011 22:54
Lasa tot si uita-te!
cuckoo'nest pe 03 Martie 2010 21:17
cel mai amuzant documentar care lam vazut. un documentar care arata ca majoritatea preotilor si a tuturor care lucreaza in cadrul bisericesc nu au citit nici biblia.
5 2
pole pe 3 ianuarie 2015 18:39
De ce spui majoritaea?...la ce te raportezi?..
mvpsebi pe 07 Aprilie 2011 16:01
RELIGion..ridicULOUS !
Tare Bill Maher asta..a luat la rand mai toate religiile, cautand raspunsuri la cele mai simple intrebari in legatura cu credinta unora dintre adepti. Iar raspunsurile primite n'au dezamagit deloc, a fost comedie maxima.
4 2
M67B pe 14 Mai 2013 11:35
Thank God I'm Atheist
Un documentar care nu e pentru bigotii cu creierul spalat de popi. Pe toti ceilalti ii va amuza dar ii va pune si pe ganduri. Excelent realizat si argumentat. Daca ar depinde de mine nu doar l-as recomanda. As impune sa fie vizionat macar odata de oricine.
2 0
pole pe 3 ianuarie 2015 18:41
norocul nostru ca nu depinde de tine....
onderah pe 06 Septembrie 2016 10:52
Un documentar excelent despre ridicol si religie. Despre absurd si logica .
1 0
JojoB pe 10 Aprilie 2011 00:25
:)) amazing!
waw...
Adevarata comedie, a inceput cu raspunsurile persoanelor care detineau o pozitie cat de cat importanta in comunitatea respectiva. Din pacate, nu putem decat sa radem de persoane de genu " I like gold and to dress nice" care ajung sa tina predici despre o religie stiuta numai de ei, :P in fata unei sali pline cu oameni gata sa absoarba modalitati de "How to repent" ...:))
Dar cand am auzit de Cannabis Ministery......now that's a religion!! =))
Uita ce spun ei( din curiozitate i-am google-it )
"It is our opinion that cannabis is the original sacrament of
Hebrew, Christian, Muslim, Hindu, Shinto, Buddhist, Rasta and more,
and fulfills the prophesies to 'feed all our hungers'."
Bineinteles, dupa 5-8 jointuri nu poti sa spui decat ...I get it now ..si asa ai reusit sa dezvalui toate misterele lumii :))
Ma bucur ca l-am vazut si Bill Maher ii mega-funny. :))

1 0
megadeth pe 12 Aprilie 2012 18:04
si iarasi ateismul naiv,palpabil si neautentic
sunt 50?:))

1 8
cosmin742000 pe 08 Noiembrie 2016 11:33
Un documentar foarte bun si comic despre un subiect care nu ar trebui sa existe:religia
0 0
ciprian34 pe 26 Mai 2012 22:54
Acest Bill Maher e unul dintre multii Antichristi ai vremurilor noastre,acesta e un semn ca suntem sclavii lumii acesteia,acest demon caci om nu poate fi numit a calcat in picioare religia ortodoxa care e singura adevarata ,este un ateu pentru ca nu crede in ISUS care e FIUL LUI DUMNEZEU,si cea mai mare regret al meu e ca atatia oameni care apar in acest pseudodocumentar se lasa amagiti de acest hulitor de DUMNEZEU.Mai Bil maher sa sti si tu ca venirea lui Isus si vinderea lui de Iuda a fost prorocita inca din Vechiul Testament,deasemenea inventarea masinilor si avioanelor a fost deasemenea anuntata din Vechiul Testament,si multe altele.Si pentru ca Isus ne spune cat trebuie sa ne iubim vrajmasii,trebuie sa ne rugam pentru el sa iasa din bezna in care este.
0 13

Spune-ţi părerea despre Religulous

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi documentare
Liste cu Religulous
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells