Personal Shopper

(2016)

Personal Shopper

Poster Personal Shopper Postere Personal Shopper

Sinopsis Personal Shopper

Personal Shopper trl

Filmul, plasat în lumea modei pariziene care se întretaie cu elemente supranaturale, o pune pe Stewart în rolul unei americance care lucrează pentru o celebritate a acestei lumi.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.1
Vezi pe Sky Showtime
Un premiu şi o nominalizare Cannes
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

Arte France Cinéma

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

IFC Films

Țara

Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
vladalmond pe 05 Mai 2017 17:14
Not your usual thriller
Mi s-a părut un film cu o atmosferă profund apăsătoare. Deși nu este un thriller tipic, nu mi s-a părut plictisitor (sau poate plictisitor dacă te aștepți să vezi scene alerte, urmăriri, plot twist-uri). Are o atmosferă sumbră și te transpune în drama personajului principal, o tânără a cărei frate geamăn a murit și care, într-o manieră aproape obsesivă, încearcă să primească un ultim semn de la acesta.
Mi-a plăcut faptul că elementele supranaturale din film sunt inserate foarte subtil și nu devine niciodată un ”ghost movie” generic. De multe ori nu știi dacă ceea ce se întâmplă este real sau dacă totul este în mintea personajului interpretat de Kristen Stewart (al cărei rol mi s-a părut că i s-a potrivit perfect).

4 0
valentin_chiriac pe 22 Mai 2017 08:49
mi-au explodat creierii
Avea halucinatii saraca, pina la nivelul la care isi scria scrisori singura si facea singura semne pe pereti, percepea lumea gresit, aparent real totusi dar sigur gresit.
Apoi strigoii o ajutau, au ajutat-o de 2 ori sa scape de a fi invinuita de crima. Au facut zgomot ca sa fuga de la locul crimei si au facut-o invizibila cind a iesit din hotel ca sa nu fie arestata.
Si cele 2 fenomene in acelasi timp !!!!
Sfirsitul filmului oscileaza: indicii spre halucinatii, indicii spre ajutorul clar al strigoilor, nu neaparat, frate-su, mai puteau fi si altii.

2 0
sabinalin pe 11 Mai 2020 11:18
Exista viata dupa moarte? Exista lumea de dincolo sau tot chinul pe care il presupune viata pe aceasta planeta zbuciumata e in zadar? Exista sansa de a ne reintalni in eventuala lume de dincolo cu cei dragi? Exista posibilitatea sa primim semne de la cei care au plecat printre noi? Se spune ca sufletul aceluia care a facut marea trecere mai rataceste vreme de inca 40 de zile prin locurile in care a vietuit inainte de a pleca definitiv. Se spune, se crede, de stiut nimeni nu stie sigur nimic. Scenaristul si regizorul Olivier Assayas stie tot atat cat ( nu) stie orice om normal care vietuieste pe Terra. Filmul sau nu intentioneaza sa capete raspunsuri ci doar sa puna intrebari, concluziile urmeaza sa le desprinda fiecare dintre privitori. Am apreciat prestatia inca foarte tinerei Kristen Stewart, actrita care in ultimii ani incearca si reuseste sa depaseasca statutul de starleta a tinerei… citeşte
1 0
laurentzyiu pe 27 Aprilie 2017 21:00
Intruchiparea plictiselii
Filmul este foarte bun daca ai ceva de facut prin casa si il lasi sa mearga, aruncand un ochi la el din cand in cand. In rest... probabil legat de scaun si cu scobitori in ochi sa rezisti... Da, atat de plictisitor este...N-am reusit sa imi dau seama daca nu cumva actrita principala il strica, sau asa este scenariul. :))
1 4
cosmin742000 pe 02 Noiembrie 2017 00:36
Un thrilller foarte slab , plictisitor si previzibil.....................................................
0 3
Exotic pe 30 Aprilie 2017 23:07
Plictiseala profunda
Nu inteleg de ce are o nota atat de mare,am incercat sa l inteleg dar nu am reusit din cauza faptului ca este plictisitor,dupa 20 de minute....am cautat altceva.Nu stiu,poate el este un film bun,dar nu l am inteles eu...cést la vie
0 4

Spune-ţi părerea despre Personal Shopper

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Personal Shopper
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells