Noua Kristen Stewart. Motivul din spatele schimbării radicale de look

de Gloria Sauciuc în 14 Mar 2017
În 2016, actrița a lucrat la cinci filme, dintre care producția „Personal Shopper” i-a adus o selecție la Cannes

Kristen Stewart a trecut prin mai multe schimbări de ordin personal și profesional de-a lungul ultimilor ani, inclusiv printr-o prezență din ce în ce mai limitată în blockbustere. Acum, și-a tăiat părul militărește și s-a vopsit blondă, iar publicul se întreabă ce anume a dus la această schimbare drastică de imagine.

Iată ce a declarat de curând actrița, citată de publicația Cinemablend: „Am în pregătire un film numit Underwater, și acolo joc rolul unei femei inginer care lucrează pe o platformă petrolieră undeva la adâncime, pe ocean, așa că pentru mine a fost ceva practic. Nu pot să am părul lung dacă urmează să port cască. Mai bine este cu capul tuns...”

Actrița relatează că nu s-a simțit forțată să o facă, mai mult, ar fi fost ideea ei: „Voiam să fac asta de mult timp, de dragul unei schimbări. La un moment dat în viață îți dorești să poți face asta. Te simți bine. Acum pot să dau din cap toată ziua...”

Scriam la început de schimbările în plan personal prin care a trecut actrița. În septembrie anul trecut, Kristen Stewart confirma că are o relație cu Alicia Cargile, producătoare de film, după ce relația ei cu Robert Pattinson s-a încheiat dramatic după mai mulți ani împreună. Într-un interviu cu publicația Elle, Stewart a vorbit despre experiența de a fi într-o relație cu o femeie, declarând „sunt atât de îndrăgostită de prietena mea”.

Acum se zvonește că s-ar întâlni cu modelul Victoria’s Secret Stella Maxwell. Dar nu a folosit niciodată cuvântul „gay” în public... până pe 4 februarie când, în calitate de gazdă a emisiunii Saturday Night Live, a declarat în monologul ei introductiv „I’m, like, so gay, dude”.

Iată discursul ei - „Președintele nu este un mare fan al meu. Dar asta e OK! Și, Donald, dacă nu m-ai plăcut atunci, cu singuranță nu o să mă placi acum, pentru că sunt gazda emisiunii SNL și sunt atât de gay, tipule”..

Exploreaza subiecte similare:

Kristen Stewart, Personal Shopper, Robert Pattinson

Alte știri din cinema

Keanu Reeves a fost aproape de a-şi schimba numele la începutul carierei

Actorul a fost sfătuit să îşi aleagă un alt nume de scenă încă de la primele sale zile la Hollywood

Avatar 2 va putea fi văzut în 3D, dar fără ochelari

James Cameron se pregăteşte să introducă în cinematografe încă o tehnologie nouă, bazată pe un sistem de proiecţie laser

Actorul suedez Michael Nyqvist a murit. Avea 56 de ani

Actorul a devenit faimos internaţional pentru rolul din „Bărbaţi care urăsc femeile”, „Castelul din nori s-a sfărâmat”, „Fata care s-a jucat cu focul”, alături de Noomi Rapace

Vanessa Redgrave revine în România. Este invitata specială a celei de-a 13-a ediţii BIFF

Gala de deschidere a BIFF 2017 are loc miercuri, 28 iunie 2017, la Institutul Francez din București, la sala Elvire Popesco

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Cretzulynne pe 14 martie 2017 12:57
Daca nici acum, cititorii acestui articol nu se prind ca ea e B din LGBTQ, e clar...
mihnea_aspru95 pe 11 aprilie 2017 18:11
Stai, să vezi! Se vor prinde "toți" că e lesbi (OMG).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback