Mia madre

(2015)

My Mother

Poster Mia madre Postere Mia madre

Sinopsis Mia madre

Mai mult
Mia madre

Alter ego al regizorului, Margherita Buy este protagonista filmului "Mia Madre" în rolul unei regizoare ce toarna un nou film despre disponibilizari intr-o fabrica, pentru care a chemat ca actor un personaj excentric și capricios (Turturro). Dar în timp ce turnarea filmului se dovedeste mai complicată decât era de așteptat, din cauza nesiguranței regizoarei, viața ei privată ii creează cele mai multe probleme.

Relația cu fiica adolescentă care are…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: dany6960
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.8
O nominalizare Cannes
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

AKA

  • Margherita

Produs de

Sacher Film

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

01 Distribution

Țara

Italia, Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
klute pe 22 Mai 2016 20:30
Azione! Basta!
Nanni Moretti îmbină aici destul de inspirat tema pierderii cuiva drag și a suferinței care o însoțește cu o meditație critică asupra propriei meserii și asupra raporturilor interumane stabilite de cel care o practică. Într-o accepțiune schematică (și prin comparație cu actorul), regizorul este un ins al autorității și al controlului, cu îngrijorătoare tendințe dictatoriale și cu toleranță scăzută la neprevăzut. Spre deosebire de restul, el e cel care știe și care, pe cale de consecință, știe și ce, unde, cînd și cum trebuie făcut. Pentru regizor - proprietar al sensului, inamic al îndoielii - totul este, sau ar trebui să fie, predictibil și planificabil. Ei bine, protagonista din Mia Madre este și ea o regizoare de succes, dar portretul-robot de mai sus începe să nu i se mai aplice, căci e surprinsă într-o perioadă de maximă… citeşte
2 0
lili22 pe 03 Septembrie 2021 13:23
Nu m-a impresionat in mod deosebit, poate si din cauza distributiei.John Turturro face singurul rol bun in film, ceilalti parca sunt sfinti anemici.
0 1

Spune-ţi părerea despre Mia madre

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Mia madre
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells