Logan Lucky

(2017)

Logan Lucky: Cursa norocului

Poster Logan Lucky Postere Logan Lucky

Sinopsis Logan Lucky

Mai mult
Logan Lucky

Steven Soderbergh, câştigător al Premiului Oscar, regizează comedia „Logan Lucky: Cursa norocului” care îi prezintă pe Channing Tatum, Adam Driver şi Riley Keough în rolurile a trei fraţi cu multe eşecuri la activ, dar hotărâţi să îşi schimbe soarta cu orice preţ.

Fără opţiuni sau vreo perspectivă strălucită, cei trei pun la cale un jaf elaborat şi periculos chiar în mijlocul celei mai aglomerate competiţii NASCAR din zonă. Pentru a sparge sistemul de siguranţă şi a pătrunde în seiful de…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.0

Caseta tehnică

Distribuit in Romania de

Vertical Entertainment

Țara

SUA

Box office Logan Lucky

Weekend premieră (25.09.2017)
  • Loc 4
  • Spectatori 10.275
  • Încasări (RON) 214.034,24
Total
  • Spectatori 33.414
  • Încasări (RON) 653.191,30
  • Încasări (USD) 167.409,92

Părerea criticului

Gloria pe 01 Octombrie 2017 12:15
O comedie cu americani din mediul rural
Steven Soderbergh, regizorul filmelor Ocean’s 11, Traffic, Erin Brockovich şi Magic Mike, revine pe marile ecrane, după o pauză de patru ani, cu Logan Lucky: Cursa norocului, o comedie cu o distribuţie de excepţie, din 29 septembrie: Channing Tatum, Daniel Craig, Seth MacFarlane, Katie Holmes, Sebastian Stan, Adam Driver şi Riley Keough.

O comedie cu americani din mediul rural, Logan Lucky evită subiectele dragi Hollywood-ului din ultimele decenii: fără Facebook, fără cupluri comice şi cu mai puţin comic de situaţie, filmul este simplu dar savuros. Probabil aşa îi văd americanii de la oraş pe americanii de la ţară, după cum o spune şi tagline-ul "How the other half steals" (o parafrazare după titlul unui articol din secolul XIX, în care înstăriţii Americii se îngrijorau cu privire la soarta celor mai săraci). Şi chiar dacă oamenii de la… citeşte

1 5

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
stricted pe 30 Noiembrie 2017 00:22
Filmul se dorește a fi genul ăla de comedie cu umor inteligent, cu mesaj către societate, din păcate se diluează undeva pe drum și din ceea ce s-a dorit a fi, a ieșit cu totul altceva.
4 1
woodstar pe 14 Octombrie 2017 22:05
Daniel Craig fura spectacolul in "Logan Lucky".
Revenirea lui Steven Soderbergh pe marele ecrane nu este neaparat un triumf, dar totusi este un film amuzant si distractiv.
Chiar daca nu are momente care te fac sa razi cu lacrimi, performantele lui Daniel Craig si Adam Driver te vor face sa zambesti tot timpul.

Pelicula il urmareste pe Jimmy Logan (Channing Tatum) care incearca sa jefuieasca Charlotte Motor Speedway in timpul celei mai mari curse de NASCAR a anului. Fratele sau cel mic, Clyde (Adam Driver) se alatura in ciuda faptului ca el crede ca numele Logan este blestemat.

Pentru a penetra seiful, Jimmy trebuie sa-l recruteze pe Joe Bang (Daniel Craig) care la momentul actiunii se afla in inchisoare.
Performanta lui Daniel Craig este geniala, si a salvat filmul in mare parte. A indepartat momentele de monotonie de fiecare data cand aparea pe ecran.

Steven Soderbergh a tinut sa… citeşte

3 4
popica_florin pe 17 Februarie 2018 20:37
Un super film.Cand i-a aspirat mana la gagiu m-am prapadit de ras.Nu am reusit sa anticipez sfarsitul care a fost interesant.Nu inteleg de ce este nota asa mica...Consider ca merita una mult mai mare.
0 0
Qube86 pe 02 Februarie 2018 21:41
''This kind of stuff don’t happen to normal folk...''
Well...Soderbergh is back !!!
De ce spun asta ?! Pai pentru mine aceasta afirmatie este cat se poate de valabila...avand in vedere faptul ca de la ''Side Effects''-ul din 2013 nu am mai reusit sa vizionez nimic scos din mainile lui !
Chiar daca nu a stat degeaba in acesti 4 ani (implicandu-se in proiecte tv precum ''The Knick'' sau ''The Girlfriend Experience'') ma bucur totusi ca a decis sa se intoarca pe marile ecrane...mai ales cu o astfel de productie...
Mi-a placut si inca imi place stilul lui unic de regie...

Revenind la film...
Incep prin a spune ca ''Logan Lucky'', beneficiaza de o distributie foarte buna formata din nume care sunt inca in voga la ora asta la Hollywood...
Distributie care (sub bagheta lui Soderbergh) reuseste sa creeze niste personaje destul de interesante si amuzante...
Dat fiind faptul ca ''Logan Lucky'' este un… citeşte

0 0
user-600337ab7eff6 pe 20 Februarie 2023 13:57
Mi s a părut slăbuț,nush de ce...poate pentru ca a lipsit suspansul specific unui jaf..mai în toate filmele cu jafuri apare elementul neprevăzut la un moment dat,neprevăzut de scara majora ce te tine cu sufletul la gura..aici parca prea a curs torul.parere personala
0 1
Sorin87 pe 02 Ianuarie 2022 21:37
Povestea filmului este inedita mai ales ca totul a fost planuit de la bun inceput pentru marele jaf
0 1
dr.Pain pe 02 Martie 2019 21:48
Moderator nu avem?
Nu filtrează nimeni comentariile?

0 1
user-5b8781d1a0c82 pe 30 August 2018 08:47
Un film făcut în slow motion. Totul se întâmplă foarte încet. Oricum in primele 75 de minute se arată numai viața acelei familii. Daniel craig apare abia la minutul 65 din film adica in ultimele 45 de minute din film!!! Până și actorii vorbesc încet. Imdb a cotat acest film ca fiind o acțiune/comedie. Dacă aș dori să văd genul asta de filme comedie/actiune aș fi vazut un film ca the man from UNCLE, Kingsman sau chiar Oceans 11,13,8,15 etc.
Oricum slăbuț!!!

0 1
margochirila24_69 pe 03 Ianuarie 2018 14:07
Steven Soderbergh revine după patru ani de pauză ca şi cum nu ar fi fost absent atâta timp. A făcut un film indie în felul pe care l-a vrut el şi rezultatul arată că metoda lui are succes.
0 1
mihai_chindris pe 31 Decembrie 2017 01:51
cow.boy
Mie chiar mi-a placut. Actori pe masura are, actiune la fel, deci de ce trebuie sa ne legam si de accent si de cat de lent e? Mai lent e Blade Runner, pe bune.
0 1
danut_iulian pe 24 Mai 2018 19:41
Un film foarte frumos un pic amuzant dar cel mai mult mia placut povestea foarte frumoasa si bine pusa la punct.
0 2
THE_Sorcerer pe 01 Octombrie 2017 21:53
distributia, distributia, DISTRIBUTIA
filmul e putin tampitel, in prima jumatate imi venea sa imi dau palme de cum vorbesc sudistii, si ce LLLLLLENT E FILMUL, cand in sf. actiunea a inceput a fost destul de oK

insa ce m-a RUPT a fost distributia

actori DE OSCAR, actori DE LEGENDA (James Bond), actori care FIECARE AR FI FACUT TOT FILMUL ... DE UNUL SINGUR, pana si gagica din Alien Convenant e in film

0 8

Spune-ţi părerea despre Logan Lucky

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
Liste cu Logan Lucky
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells