Sukiyaki Western Django

(2007)

Duelul

Poster Sukiyaki Western Django Postere Sukiyaki Western Django

Sinopsis Sukiyaki Western Django

Secole dupa glorioasa Batalie de la Dannoura, clanurile Genji si Heike s-au retras intr-un sarac sat de munte, ai carui locuitori viseaza in serile lungi de iarna la comoara ingropata in imprejurimi. In sat ajunge un razboinic, impovarat de amintiri tragice, dar daruit cu nemaipomenite talente in artele martiale. Carui clan i se va alatura, celui imbracat in alb, Genji, condus de Yoshitsune? Sau celui in rosu, Heike, condus de Kiyomori? Trucuri murdare, tradari, obsesii si, in sfarsit, dragostea pun pe jar micul sat.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.1
O nominalizare Venetia
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

Dentsu Productions Ltd.

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Sony Pictures International

Țara

Japonia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
ALIN_CODRUT pe 19 Martie 2012 12:08
NU MERITA SA VA DERANJATI
Pe mine m-a si avertizase cineva inainte de a cumpara acest film pe dvd , spunandu-mi ca ( citez ) : " n-am sa-l pot vedea decat o singura data ". Of, l-am vazut si pe acesta in 2008 ! Unul dintre cele mai ciudate filme al carui final mai ales, m-a intristat . Sunt total de acord ca filmul este o drama ( chiar western oare ?? ), dar mai degraba o combinatie intre "drama " si " parodie" , iar balanta inclina in favoarea dramei. Despre unul dintre actorii acestui film, Quentin Tarantino, am aflat ca este si scriitor si producator de filme. Este pentru prima oara cand nu pot " recomanda " nimanui un asemenea film. Cer scuze respectuos daca l-am trecut la " favorite ", fara sa vreau am dat un clik din greseala.
15 6
MissWindUpBird pe 4 august 2012 18:12
Pot sa-l scoti de la favorite, dand click iar. Macar din greseala.
CRISTIAN_FLORIN pe 10 August 2012 15:37
Acest film "western " preia un anumit model de la americani, primii care au creat genul de filme " western clasic ", "western apache " si "western modern ", apoi si de la italieni care au creat ulterior genul de filme " western spaghetti ". Iata ca nici japonezii nu s-au lasat mai prejos si ne ofera " pe tava " un tip de film cu care suntem mai putin obisnuiti : " Sukiyaki Western Django " in care marele artist american Quentin Tarantino Jerome, desi a avut un rol secundar, si-a adus o larga contributie. Un film extrem de tare in care abunda scenele dramatice, sangeroase. In definitiv, insusi filmul este o drama. Fara rezerve : nota 10 si "film favorit ".
12 2
alex_il_fenomeno pe 30 August 2012 10:59
o productie mult mai buna decat ceea ce asteptam ! nu mai vazusem in trecut niciun film western japonez si eram curios de potentialul acestora . rezultatul : unul extraordinar ! filmul de fata ne-a adus momentele acelea pierdute , parca si uitate , ale filmelor western clasice americane , cu aratea situatii neasteptate , personaje care isi schimba rolul , momentele de asteptare dintre lupte , chiar si durata te face sa te pierzi in poveste ! merita urmarit cu mare placere , deoarece este un western ca la carte .
8 4
Haruka pe 14 Noiembrie 2010 14:49
Filmul asta are mai multa poezie decat poate rezulta din sinopsis.
7 2
Gabi2109 pe 04 Februarie 2024 21:27
Imi aduce aminte de Tarantino
Exact acelasi stil ca si Q.Taranrino. deosebit,....
0 0
into_the_labyrinth pe 16 Septembrie 2014 02:17
Iniţial, fusesem reticent cu privire la acest film, gândindu-mă că cinematografia japoneză nu prea are de-a face cu genul western. Ei bine, m-am înşelat! Merită cu prisosinţă văzut de amatorii genului, având multe scene minunat realizate, alternând dramatismul şi chiar romantismul cu acţiunea şi uneori umorul cu tentă parodică. Rămâne în genul western, dar ”spune” o poveste aparte şi ridică anumite probleme, dincolo de redarea eternei bătălii dintre două clanuri rivale, desfăşurată deseori într-un mod crud şi nemilos. A fost o surpriză pentru mine, mult mai bun decât mă aşteptam.
0 0

Spune-ţi părerea despre Sukiyaki Western Django

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Sukiyaki Western Django
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells