Life on the Line

(2015)

Bărbați de elită

Poster Life on the Line Postere Life on the Line

Sinopsis Life on the Line

Mai mult
Life on the Line

In mijlocul unei furtuni, o echipa de electricieni pe liniile de inalta tensiune se afla in misiune. Fratele lui Beau este electrocutat si transportat de urgenta la spital, insa moare la scurt timp. Sotia sa, plecata in cautarea sa, este victima unui accident de masina, iar Beau se ocupa de cresterea nepoatei sale Bailey.

Anii trec, acum Bailey are 26 de ani, iar iubitul sau tocmai s-a angajat in echipa lui Beau. O noua furtuna este anuntata, o furtuna ce pune in…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: anca_daniela_spataru
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.2

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Manusa pe 17 Iulie 2016 12:20
Un film cu o poveste dramatica, inspirata din evenimente reale si care arata cum este sa fii linior si cat de periculoasa este aceasta meserie de a te urca pe stalp si sa repari firele electrice. A fost un film foarte bun, care mi-a placut si pe care il recomand. Respect parerile altora, dar parerea mea este ca este un film bun, ci nu slab cum poate zic unii.
7 0
makomomo pe 23 Iulie 2016 01:09
Altceva...
Nu este o capodopera dar este un film foarte bun, o drama emotionanta cu un final firesc...avand in vedere ca filmul este inspirat dupa fapte reale.
Nu prea mi-a placut John Travolta in filme...era ok, era simpatic dar nu imi placea...ei bine, acest film mi-a schimbat complet parerea despre el si pot spune ca a jucat atat de bine incat chiar am lacrimat la final...remarcabil.
Din punct de vedere al efectelor filmul sufera putin, se putea realiza ceva mai complex, scenele culminante se desfasoara prea rapid, trebuia insistat mai mult dar...este un film cu buget mic, mai mult de tv pt ca nu cred ca va rula pe ecrane asa ca...a fost mai mult decat ok.
Mai adaug si muzica, coloana sonora a filmului este impresionanta, intamplarile se desfasoara cursiv si antrenant,, este un film bun recomand fara dubii...

PS:Sharon Stone joaca si ea in acest film...Jesus, in… citeşte

3 1
Horatiucrisan pe 23 Martie 2019 14:20
Un film low cost despre viata unor electricieni. Spre deosebire de alte filme înșirate din fapte reale, actiunea e destul de lineară si filmul se concentrează prea puțin pe subiectul principal, regizorul considerând că e musai să ne plictisească cu alte scene fara prea mare legatura cu subiectul principal adică riscurile meseriei de electrician.Practic în prima oră de vizionare nu se intampla nimic notabil iar ulterior avem de a face cu o acțiune slăbuta si scene ridicole ca cea in care deraiaza un tren desi mecanicul ar fi vazut de la kilometri un stalp in flacari prabusit peste sine. Nota mică de pe IMDB dovedește că nu e o capodoperă. De vizionat doar în lipsa de altceva.
0 0
claudiu-daniel-lugoj pe 13 Ianuarie 2019 00:00
claudiu-daniel-lugoj
O drama in adevaratul sens al cuvantului mai ales ca e facut dupa fapte reale.Un film ce merita vazut,dar luati-va servetele la el ca e dramatic.Un film foarte bun ce merita vazut si merita mult mai multe aprecieri.
0 0
Dragos.87 pe 25 Iunie 2017 19:21
Este un film modest fara pretentii care arata cat de grea este meseria de electrician si la cate riscuri sunt supusi acestia.Filmul nu impresioneaza foarte mult insa o vizionare nu strica.
0 3
xerses pe 16 Iulie 2016 21:45
Filmul slabut, dar pentru actorii care mi-s dragi, a meritat sa arunc o privire....
0 8

Spune-ţi părerea despre Life on the Line

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi actiune
jinglebells